förstår inte problemet

problemet verkar vara svartsjuka.....å helt felriktad sådan om ni frågar mig.

här e jag, en tjej som bryr sig om en person som funnits i ens liv en längre tid. vill veta att personen mår bra, att nya utmaningarna i livet går bra. allt man får är tysthet tillbaka......å det är inte vanligt från denna person. såklart man ändras, personer ändrar en, situationer ändrar en, men kom igen...... sen när man påpekar att man inte fått ett livstecken, så får man ett, som skulle kunna varit skrivet till killen i videobutiken, kvinnan på ica, eller den bov jag tydligen är. en bov för att jag bryr mig. men tydligen är jag en sko som skaver. å måste ärligt talat säga att jag inte förstår. å detta beror inte på att jag är oförstående, för det är det sista jag är. men.......kan förstå beteendet till en vissdel, men inte till denna grad. verkligen inte. för det enda felet jag någonsin gjort eller gör, är att jag bryr mig om en annan persons välmående. å ja tydligen borde jag brännas på bål.

well well. men jag ska inte vara nån sko som skaver. so Im out. ha ett underbart liv. det menar jag. låter kanske bittert, för lite bittert är det. trodde att våran historia va värd mer. trots att livet har gått vidare, vilket det har. men om du inte kan hantera det, så fine. 

behövde skriva av mig. för ja som sagt. förstår inte problemet. 

men nog om det :) 

idag har jag ingen skola, SKÖNT! så man hinner fixa å trixa lite hemma också, sen ikväll ska jag leka med gaby, skulle ha lekt med malin å stina på grönan idag, men dom öppnar inte förrens klockan tre, å det e lite tajt om jag ska hinna va men gaby. så inge grönan för mig! igår träffa jag millan en snabbis på stan å strosade lite å tog en fika. så enkelt å så trevligt! 

nää nu ska latmasken OVER HERE diska å sen kamma till sig. kanske träna innan också? ja vore ju en ide! :)

ha en bra lill-lördag ya´ll

massa kramar!



ps. dax att komma hem från thailand nu grabben....har väntat tillräckligt länge.... ;)

bakisångest?

jaaa lite faktiskt....anledning? I wish I had one. but I dont. känner mig bara låg. sjunker djupare ner i soffan å det känns toppen. blev fest både i fredags å igår. jätte kul dont get me wrong. men helst vill jag bara hyra film å sitta hemma å mysa. el umgås med folk men inte dricka. jag e less på alkohol, jag e less på att vara bakis, jag e less på menlöst raggande, jag e less på ytligheter, jag e helt enkelt less på rätt så mkt just nu. men samtidigt e jag nöjd, jag har startat på en ny sida, en helt blank fin sida. jag pluggar, jag utvecklas, jag tänker på mig själv, jag ser framåt. jag gör sånt som jag länge velat, men det är inte förrens nu jag verkligen saknar det jag tidigare haft å tagit för givet. alltså det jag hade för några år sen.... kärlek.

men samtidigt undrar jag om jag e redo för det, om det verkligen är det jag vill? för onekligen väljer jag att dejta å umgås med sånna som det inte är bra med, där nått fattas. där jag inte blir kär. som om jag omedvetet el kanske medvetet gör det valet? för om jag är i sådanna relationer där jag inte är helt nöjd så blir jag aldrig för insyltad, står hela tiden med ena foten utanför. bara som nu senast, jag lägger flera månader på nått jag vet ska ta slut, å det kändes bra, inte jobbigt, precis som om vetskapen om att det skulle bli ett slut var min säkerhetslina...and how screwed up isn´t that?

meeeeen jag tänker så här.....en vacker dag så kommer nån lyckas knäcka mig hehe :) komma på koden å komma in i hjärtat. för vem som helst vill man ju inte ha in dit!

nu ska jag plugga lite sen kanske möta upp en behövande vän som behöver en hjälpande hand. 

ha en mysig söndag.

pössis

skolan är i rullning, även träningsvärken....

hej hopp!

Nu är man en student som väntar på pengar från csn. hur känns det? riktigt bra faktiskt. första veckorna har vi inte alls långa dagar, max 3 timmar :) så man kan inte klaga... MEN vi kör flera kurser samtidigt, så många bollar i luften blir det. Idag började vi lite mjukt med Internationell Affärsjuridik.......*Gulp* Läraren i den kursen är en amerikanska, COOLT tänkte jag när jag fick reda på det, men det va innan jag hörde hennes brytning. come again? det gäller att spärra öronen till max, en gång gäspa jag å då missa jag va kvinnan sa...så jag va tvungen att fråga....å tydligen missa jag nått as enkelt, för hon typ lyfte på ögonbrynet å tänkte,,,,"men sa jag inte precis det" men hon sa även att hon förstår om vi inte förstår allt hon säger....sen är hon även otroligt bra på att förklara saker å tycka att det är lite onödig information, hon börja berätta nått sen avslutar hon meningen "bla bla bla bla" hahahaha, hon gjorde det flera gånger å då kan jag säga att alla elever lyfte på ögonbrynet hehe. sen gav hon oss 3 olika läxor tills nästa vecka....hmpf. ja som trodde jag skulle gilla amerikanskan. hehe :)

dessa veckor kommer vi förutom Internationell affärsjuridik även ha inköpsekonomi, internationell marknadsföring och affärsengelska. PHEW! meeeen, bring it on I say :)

Va å träna Boxning med gabsan igår, det va jätte kul å vi peppa varandra till max, det känns i kroppen idag :) tyvärr så har jag nog slagit lite snett med högerhanden för jag har sjukt ont i handleden... :( va inge skoj å sitta å anteckna idag inte. skulle ha tränat idag också men gabsan mår dåligt å jag väljer också att vila handleden så kan jag träna imorgon på dan eftersom jag inte har nån skola då, sen blir det middag med Mika å Malle :) trevligt!!!!

så istället för träning idag, blir det lite småplock här hemma å lite tvättning. skönt å få det gjort, å sen har jag bestämt mig för att göra läxa nr 1 av 3 :)

welli welli....

hoppas ni mår bra alla!

å jag hoppas carro å bella har det super i cypern :) 

puss å kram

lördag hela dagen.

igår tog jag det jätte lugnt å det va sååååå skönt :) somnade på soffan innan klockan slagit elva, så imorse vaknade jag innan klockan ringde tom å låg å myste me kissekatterna. deras favvo stund på dan, för sen får dom mat å sällskap utav mig på toan...hehe Simba tycker det är så mkt roligare då :)

men sen väl på tuben efter att ha pratat med min söta pappa på telefonen i 15 min så satte jag mig å kände hur jag blev trött igen.....förmodligen för att jag insåg att jag va på väg till jobbet.....e ju lite lagom less på det. men på måndag då sitter jag i skolbänken....shiiiiiiit känns sjukt overkligt, men galet skoj! :)

i onsdags va vi ute på möja å hade en liten kräftis, va mkt mkt trevligt, å kvällen kunde ha slutat bra om det inte va så att jag fick för mig att jag, jocke å milla skulle ha en drinklek så där runt ett tiden....el du jag vette fen va klockan va...haha :) men iaf....slutade med att jag å jocke drack upp dom sista 2 literna ut andra boxen å efter det så va man knall. bra nina BRA, skulle inte du fylla 25 i år? haha, aja, så kan d bli ibland :) å jag har otroligt söta vänner, å deras respektive.....som försöker para ihop mig först med han som körde båten....å sen med alla pojkvännens vänner som jag tydligen ska få träffa......vet att ni menar väl, and I love u for it. men så funkar tyvärr inte jag, å har aldrig gjort, å kommer aldrig göra. Har precis slutat träffa nån som jag tyckte mkt om, pga olika omständigheter. Är inte ledsen för det, fast det såklart känns tråkigt. men det va helt enkelt inte rätt tid för oss. passar sig inte nu. å så känns det verkligen. va det enda rätta att göra. men bara för att jag nu inte träffar honom betyder inte det att jag måste/vill hitta nån ny...... oh no! nu seglar jag hellre själv ett tag :)
men som sagt. vet att ni menar väl!!! so no hard feelings. men ett nej är ett nej :)

idag vill malle ut å busa, e faktiskt inte speciellt sugen alls....men kanske ändrar sig...el så blir det kanske en mysig hemma kväll ihop? ;)

nää nu ska jag dra igång här på jobbet! varit en lugn start på dagen, men det blir nog bättre hoppas jag!

ha en toppen helg alla söta.


å ja, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade dig....

sista jobbveckan pågår...

å galet trött e man, jag som trodde jag va utvilad? ack så fel man kan ha!! men tyvärr har sömnen spökat för mig sista nätterna, så därför är jag extra trött, natten till lördag sov jag för lite, natten till söndag likaså + att man va rätt bakis på söndagen, sen kunde jag självklart inte somna natten till igår, låg å tänkte "MÅSTE SOVA; MÅSTE SOVA, ska upp tidigt" men icke sa nicke. där låg man bakis å trött men klarvaken, + att jag vakna klockan 5 på morgonen sen efter att ha sovit ca 4 timmar å kunde inte somna om, så sista timmarna låg jag å vred å vände på mig, orolig över att jag skulle försova mig förmodar jag. sen igår lyckades jag somna runt tolv å imorse började man ju klockan 8 å slutar kl 19, imorgon bitti likaså....ursha!!! synd om mig, buuhuuu. hehe :) + att jag börjar få magsår över att jag förmodligen har tjänat för mkt juli å augusti så jag inte kommer kunna jobba så mkt som jag sen behöver jobba resten av året för att klara mig.....pootaaaa. på fredag vet jag mer om hur det blir med det.

Imorgon får jag iaf sluta kl 16, sen ska vi åka ut till Möja å ha kräftis med Milla Pilla. treeeeevligt :) ser jag verkligen fram emot!! e ledig på torsdagen så då kan man stanna kvar där över dagen oxå. MYS!

well, ska väl försöka överleva sista timmarna nuis......pray for me! ;)

puss på er

min nya kompis :)



välkomnar "Macolina" till mitt liv :)

efter många om och men å hit å dit så blev det en macbook, å den e fiiiiiiin :)

nää nu ska jag fortsätta städa här hemma, å sen ska jag iväg å träna!

puss på er alla.....på pannan :)

regn regn å meeeera regn!

rätt mysigt, men samtidigt tråkigt!!!

idag ska jag, lellie å gaby gömma oss i kista gallerian å trotsa regnet! trevligt med lite sällis, igår va jag förbi jobbet å hämta nya schemat å kolla på lite datorer......åååhhhh vad ska man köpa? beslutångest IGEN! :) nina nina, samma visa varje gång!! hehe

kanske bli att jag köper datorn idag, vi får la se.....blir nog en sony pc bärbar eller en macbook.......hmmm.....båda? hehe. vore lätt, men onödigt dyrt helt klart. lutar mot macbook faktiskt....mindre å finare å typ det jag behöver. time will tello.

nu ska jag kamma till mig å sen möta upp lellan vid fridhemsplan. ska köpa en försenad b-day gift for my brother from the same mother höhö ;)

vet ni vaaaaaad? skolan börjar om 1 ½ vecka.....weeeeeee. SCARY! hehe :) borde kanske köpa lite block å pennor....? det blir nog mitt mission idag i kista. welli wello.

nått mer on my mind?...hmmm....jooooo, börjar bli irriterad på att jag faktiskt behöver bli irriterad på en viss person. för hur svårt kan det va? R E S P E C T!!! känns som vi gått igenom detta måååånga gånger.....men bollen studsar tydligen bara mot planket å tillbaka. är inte arg, vill inte vara arg, så gör inte så jag blir det. TACK! :)


ha en bra dag! oavsett om ni jobbar eller e lediga!


puss å kram


söndags humor :)

cat
more cat pictures
cat
more cat pictures
cat
more cat pictures
cat
more cat pictures
cat
more cat pictures
cat
more cat pictures
cat
more cat pictures
cat
more cat pictures
cat
more cat pictures

1 augusti redan....

å jag har gaaaalet trååååkigt!!!! vad gör alla för skoj ikväll? eller gör alla så lite som jag?

va ju iof ute igår, så det e inte så att jag måste ut å supa.... men lite sällskap skulle ju inte skada direkt, katterna bara sover......vill inte väcka dom nå mer....gjort det för många gånger redan....hehe....nu låter det som jag varit ensam hela dagen....men det har jag verkligen inte varit, har lekt med gaby heeeela dagen, vi sa hej då vid sju typ å jag va hemma efter halv åtta......å sen dess? har jag sms:at runt.....pillat mig i naveln, suttit upp å ner i soffan å cyklat med benen.....lagt mig ner å blundat i hela 2 minuter innan det också va tråkigt...hehe. va super trött efter maten men nu går jag lite på högvarv. kan inte nån bara knacka på min dörr å ha med sig godis å film å ett glatt humör? KOM HIT!!! :)

fortfarande galet mätt efter pizzan jag åt vid halv fyra, kommer inte behöva äta på en vecka känns det som.... määääääätt!

kan min extrema rastlöshet innebära att jag fakiskt saknar nån? hmmm....maybe bejbi.....

well well. får se vad som händer å fötter!

ha en mysig kväll ya´ll.

pössis

blev utgång igår

å roligt hade vi :)

drog till berns först, betalade 150kr för att komma in å märka att det endast va terassen som va öppen, allt annat va "pride berns", å dit fick man inte gå in, INTE! meeeeeeeeeeeen då! å på terassen hade vi inte så skoj, så vi kan kort å gott säga att vi betalade 150 kr för att gå på en unisex toalett å köa med alla damer å "herrar". valuta för pengarna? njaaaa. efter det rulla vi till soap bar faktiskt, dansade av oss till både det ena å det andra, stötte på G som jag allt som oftast gör när jag rör mig i dom krokarna, men allt va lugnt som vanligt, å gaby sa som vanligt "hångla med honom dåååååå, han e jätte fin" haha, han e jätte söt, dont get me wrong....meeeeeeeeen, det e nått som har fått mig att känna...nääääää. so Im sticking to it! :)

nu sitter jag här i min bikini å kollar ut genom fönstret å vill uuuuuuuuuut! men min kära vän gaby ligger här helt utslagen stackarn, toaletten har fått besök av hennes uppstötningar, å hon mår fortfarande illa :( stackisen!! men det e synd om mig också, jag e inlåst i mitt eget hem!!! ooohhh noooooo. hehe :) ska härda ut ett tag till å kolla om jag kan få med mig bakisskakisen till beachen, annars får ja la gå dit själv dåe! man e ju självständig ;)

welli welli.

nu ska jag ta tjuren vid hornen :)

puss på er söta