baaaaaaaaaaaakis

ojojojoj. idag har jag varit bakis, bakis på riktigt. iof inge spyor eller dylikt. men ajajaj vad hövve banka i morse. hur kom jag hem? när kom jag hem? å vem har stökat ner min lägenhet så mkt? haha kan ju inte ha varit jag eeeeeeller? :P

Igår firande vi malle balle, å galet kul hade vi!!! förfest med smaskiga tilltugg å sedan utgång på göta källare där jag brände alldeles för mkt pengar för mitt eget bästa. MEN det va det värt. Kan tacka gudarna att jag inte behövde jobba idag, thank heaven!!! vaknade vid nio å trodde jag dött å uppstått, somnade sedan om, å sov å sov å sov, vaknade vid halv två typ hehe hade 13 missade samtal på min ljudlösa mobil å när jag ringde upp va folket jätte oroliga. FÖRLÅT! å bina va tom på väg hem till mig för att kolla om jag levde! kul i efterhand, men inte om det faktiskt hade hänt nått. förlåt att jag gjorde er oroliga! tycker synd om malin som va tvungen att jobba idag, men kul hade vi på dansgolvet :)

har ett svagt minne att jag tog tuben åt fel håll å insåg vid blåsut att, hmmmm jag brukar aldrig åka förbi blåsut? haha näää konstigt när man ska av vid rådmansgatan å är vid medis haha. clever woman.

idag har jag lekt med bina, ätit den klassiska pizzan, kollat på mamma mia, sjungit me å flummat å ätit glass, vilken dag! söndags mys till max dock segheten i kroppen. 

ny vecka på schemat, å det ska nog bli en bra sådan :)

hoppas ni haft en bra helg!

massa kramar

speed-date anyone?

hej alla glada!

haft en bra men låååång dag, nu ska jag krypa till kojs, ska bli alldeles alldeles underbart!

läget e fina fisken med mig, fick äntligen engelska redovisningen undanröjd å det gick över förväntan. NAJSA! :)

imorgon e man ledig från skolan men har grejs att plugga ändå, men ska iaf unna mig en sovmorgon. åååååhhh si sköööönt!

hade en super mysig prommis å fika stund med gaby å lellan today, mer sånt! :)

nää nu ska jag ha en mys natt sen en bra fredag för att sen efter jobbet på lördag runda av med en GRYM kväll då vi ska fira marlene :) åt middag med ett gäng igår, på hennes B-day! så gott å trevligt!

ser fram emot lördagen!!

massa kramar till er alla :)



stilla sittande vid datorn gör dig trög

jaaa det måste vara så....för här sitter man å håller på med ett arbete till skolan. Tar en paus å loggar in på Facebook, får en inbjudan till att göra ett IQ-test, and I do, ena frågan löd

Med hjälp av dessa ord : A N L D E G N, kan man bilda ett ord som blir:
1. en stad
2. ett djur
3. ett land
4. ett namn

jag satt å klura å klura.....tar fram papper å penna å skriver ner ett alternativ rakt upp å ner. skriver NEGLAND....hmmm...fortsätter fundera. I ren frustration svarar jag 1. en stad, för att jag inte vet, jag gissar helt enkelt. jag svarar på resten av frågorna, å landar sedan på 100 i IQ. men sen när jag ska fixa en kopp te till mig själv så sneglar jag på min lilla post-it lapp där jag skrivit NEGLAND. å börjar skratta å skratta å skratta.....ja ni har nog säkert redan listat ut varför jag skrattar....för hur FEEEEEEN fick jag fram NEGLAND? å det va liksom mitt slutgiltiga svar vilket jag insåg va fel, å tänkte ara för att det blir "land" så enkelt så är det nog en stad om lägger bokstäverna i rätt ordning....ELLER Nina så kan man ju byta plats på N och E å så står det ENGLAND!!!!!! hahahahaha. alltså ibland e man seriöst så dum i pallet att an själv blir rädd ;)

aja. just had to put it out there. Nina is no einstein!!! men så charmig såååååååååå *lever å hoppet*

nää nu ska jag plugga lite till, sitta sent in på nätterna sista dagarna e helt klart min grej....*suck*

puss på er

cupcakes anyone? :)



här har vi mina Princess Cupcakes :)

visste inte vad jag skulle göra så jag valde mellan att gå å träna å att baka. å ja ni ser ju resultatet av vad jag valde!! :) Det va faktiskt länge sen jag baka, å det va riktigt kul.....meeeeeeen nu vill man kunna ringa Poolia å be dom städa upp efter mig. nån? snälla? ;)



welli welli! snart e det dax å kamma till sig, ska en sväng förbi Sandra tillsammans med Anna. Ska bli trevligt lite mingel men sen hem å susse, blev inge mams å paps för jag vill inte bli sjukis :( dem har nämligen båda två varit hemma från jobbet i veckan.

men innan kammen ska rätta till mig så ska jag äta lite, mat dvs, seeeeeen bakelserna :)

Ha en mysig helg ya´ll.

kram kram

tjenis penis :)

satt uppe till halv ett igår å läste igenom juridiken å svarade på lite frågor. sen kunde jag inte somna....å allt e Annas fel!!!! haha för jag fick ett sms där hon skrev att hon satt å plugga å drack te eftersom hon va frussen......å där satt jag hemma, pluggade å va lite frussen.....så jag kokade te, å jag drack å jag drack, å jag kokade lite mer å jag drack å jag drack. hmmmm....glömde bort att kaffe å cola regeln även gäller för te. pigg som en lärka i hövve men kroppen kunde knappt stå upp....men tillslut somna jag iaf! 

Imorse vaknade jag 06.45, sneglade på klockan...ett måste annars kommer jag bara ligga å gissa vad klockan är...hehe. å jag skulle upp 07.30. så jag gjorde allt i min makt för att somna om.......räknade får, tänke svart svart svart svart, nina du ser svart svart svart svart. 45 minuter passerade fort, för när jag minst anande det mitt under får räkningen....så PIIIIP PIIIIIP PIIIIIP PIIIIIP. signalen från helvetet, djävulen ringde å han sökte mig! så det va bara att kliva upp......efter att jag "sträckt" på mig i 15 min :) man vill ju inte råka illa ut i trappan lixom....ba....assåååååååå ;)

09.00 va det juridiktenta på schemat. å ärligt talat. at this moment kände jag bara, ärsh det går som det går. MEN det kändes faktiskt som att det gick bra :) va en fråga som jag tyckte va lite luddig men jag svarade på allt å förhoppningsvis kan man få halva poäng :) tror iaf att jag blir godkänd! :) *hoppas hoppas*

e riktigt trött nu, ska försöka sova lite faktiskt....men hittar  inge ro....kanske lika bra att jag inte gör det...så att jag kan sova ikväll istället.....hmmmm...ska suga på den karamellen lite till. nå så vad ska man äta till middag dåe? goodie question. inte dax för det ännu så jag hinner fundera några timmar till.

å för alla er som undrar, JA jag kommer sakna honom. såklart! men det känns helt rätt, för jag var inte nöjd med det vi hade, å då orkar jag inte lägga energi för att bygga på det. speciellt inte när han själv säger att han inte kan ge det jag behöver. då e det tyvärr tack å hej för min del. men eftersom allt va så nytt så kände han också att det va det ända rätta. så ingen av oss e ledsna. självklart trist att inte kunna fortsätta umgås med nån man tycker om, men lika fort som man vänjer sig med så vänjer man sig faktiskt utan. iaf när inte hjärtat va med i leken. å mitt hjärta.....ja du det ligger fortfarande i säkert förvar! i en liten låda med kodlås. å jag har faktiskt glömt koden, så jag måste vänta på att nån kan "hacka" sig in eller lyckas knäcka koden ;)

men jag har inge bråttom. inte det minsta. för kärleken e härlig å den tar aldrig slut. det knepiga är bara att hitta det som fungerar i längden. och aldrig glömma vad man själv är värd, för man blir inte värd mer bara för att man har nån att vara tillsammans med, man blir snarare värd mindre om man glömmer sitt eget värde. Å det kommer aldrig hända mig. kanske skrämmer vissa, må hända, men mina "krav" är inte höga eller svåra att leva upp till. så länge viljan finns å rätt inställning.

å tyvärr har jag aldrig varit någon som nöjer sig med mindre. så du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in. hehe jaaaaaaaaaaa jag älskar den låten. hehe :) 

nääää ska man ta å göra lite nytta här hemma kanske :)

puss på er mina söta vänner. NI ÄR BÄST!!!!

lite pictures från i fredagskväll




















Vi hamna på soapbar :) Å SJUKT KUL HADE VI!!!!!! weehooiiii

OK......NU ska jag plugga :)

puss puss

du får inte

Låten med Sonja Aldén- Du får inte. 

världens finaste text, stämmer så otroligt bra. här e några utdrag:

Du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din

Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt

I lördags rann min bägare över. Killen jag har träffat sen ca 2 månader tillbaka, å börjat tycka om väldigt mycket, har haft sina brister....helt klart. Har tänkt att det är pga att han aldrig själv varit i nått längre förhållande å inte riktigt vet vad som krävs. så jag har haft förståelse. Men efter en tid så tog det slut på förståelsen. För vissa saker borde inte vara så svårt....om man faktiskt ville och om man faktiskt ansträngde sig. Så min bägare rann över, och jag satte ner min fot. Inte bara en gång, utan flera. Sa rakt ut vad jag tyckte om saker och ting, vad jag inte accepterar, vad jag vill å inte vill ha i ett förhållande. å att det inte är så mycket begärt. förvisso höll han me....men han insåg även att han förmodligen inte kan ge allt det. Å jag är så glad att jag tog upp det i lördags, att jag faktiskt lyssnade på mig själv å insåg att jag inte var nöjd med det jag fick, att jag behövde mer. För det är så lätt att börja tycka om någon å sen nöja sig med det dem ger en. jag är inte ute efter en prins på vit häst, men jag är samtidigt inte ute efter nån som inte är på samma nivå som jag är. Så idag avslutade vi vårat dejtande å förhållande. Absolut inte som ovänner, men som två personer i olika ställen i livet. Kommer sakna honom, för det gör man om man tyckt om någon och umgåtts rätt mycket. men det lustiga är att vi har sovit ihop 4 gånger.......fatta? hahaha helt sjukt när man tänker efter. Å hade jag inte pluggat under den här tiden som vi setts hade vi aldrig setts alls....med tanke på att han jobbar natt. så framtiden såg ju inte så ljus ut kanske.....men man tänker inte alltid så långt.

så nu e man singel igen. känns lite trist men samtidigt bra, för det sista jag vill är att vara i ett förhållande där jag inte trivs. oavsett hur mycket man tycker om personen när det väl flyter på. för med facit i hand....så va det nog max 50% av tiden som det flöt på..... men sånt är lätt att se när man ser tillbaka. Likadant som när jag började ta upp hur jag kände i lördags så va det nog inte förrens då jag riktigt insåg att jag faktiskt kände så starkt för att jag inte va nöjd. Vi tjejer har väldigt lätt för att anpassa oss, killar gör det inte lika lätt. å det borde nog inte vi heller göra. beroende på situationen såklart.

så nu vet alla. å NEJ jag är inte ledsen, va ju faktiskt jag som tog upp det. men såklart att det är tråkigt, är ju mysigt att ha nån att ringa å krama på. det vet vi ju alla :) men ett förhållande värt att satsa på ska baseras på mycket mer än telefonsamtal och kramar. hahaha. Iaf i min värld :)

är rätt nöjd med mig själv faktiskt.....varför??? jooo för att jag "at the end of the day" älskar mig själv alldeles för mycket för att nöja mig med mindre än vad jag behöver och vill ha!!! *snaps for nina* (haha ur legally blond)

nääää nu måste jag VERKLIGEN plugga juridik. Tenta imorgon. weeeeeee. Pray for me! :)


Kramar på er




oj vad dagarna rullar på....

hejobejo!

torsdag idag, eller snart fredag tom....va gaaaaalet trött imorse, min plan att hinna tvätta håret va wishfull thinking, jag hann iaf duscha av mig en snabbis, applåder till Nina :) att vara student e riktigt slit göra ibland, som i morse när man börjar skolan klockan nio....NIO? e dom inte helt friska? haha eller så e det jag som e van vid att börja kl ett....kanske det kanske.....men det e ju helt klart deras eget fel.....d va ju dom som gjorde schemat....så d sååååå :) alltså kan vi här å nu dra slutsatsen att jag är fullt normalt, en helt alldeles perfekt varelse som hamnat under skolans hemska ramar å MÅSTE leva med dessa absurda regler....herre min skapare.....rädda mig :P

nää gud nu börjar jag spåra...aja, så blir det ibland :)

just nu sitter jag å äter sen middag, kaviar mackor med ost. mmmmmmmm :) anledningen till sen middag? joo såhär har min dag sett ut

07.30 : piiiip piiiiip piiiiip, väckarklockan ringer, Nina trycker på den fantastiska knappen SNOOZE

07.39 : larmet går igen. snooze knappen tycker Nina om

07.48 : larmet går igen. här tror jag seriöst att snoozen aktiverar sig själv....för så vitt jag vet så är jag oskyldig :D

07.57 : larmet går igen. hmmmm....om 30 min ska jag gå ut ur min lya.......hur som helst så hann jag....

08.54 : Nina anländer i skolan. har Inköps ekonomi i 3 timmar...3 lååååånga timmar......under dom 2 korta rasterna vi hade hann jag lägga ner huvudet på min gigantiska halsduk som fick agera kudde å ja jag va galet nära att somna in.

12.00 : Nina skuttar hem.

12.18 : Nina är hemma, planerar att laga lunch. kollar in i kylen....där det faktiskt finns mat å i skafferiet lika så...HÖR Å HÄPNA :P meeeeen hon väljer att göra en mumsig röra på tomater, avokado å mozzarella + en macka. lyckan e total.

12.50 : Lyckan är mer än total, det är Våra bästa år på tv3 weeeeehoooooo. Nina bänkar sig framför tv......

16.03 : Pojken ringer å frågar vad jag gör, vart jag är........jag är hemma, kollar på tv....ringer du redan nu.... jaaa säger han, klockan är fyra, du skulle komma hit efter tre...jag blev lite orolig...har även sms:at dig......du låter nyvaken Nina......Jag kollar på klockan å inser att några timmar har passerat som jag inte har varit vid medvetande.....OJ. pojken säger att det e lugn, vi ska ju ändå ses på lördag. middag + vin står då på schemat....meeeeeeeen. Jag börjar vakna till liv, känner mig lite dum + att jag faktiskt ville pussa på honom. nyvaken springer jag till bussen å beger mig mot söders höjder

16.58 : Nina pussar sin man.

19.45 : Nina hemma igen. inser att hon e hungrig...orkar inte laga mat.....efter 30 sekunders betänketid kommer jag fram till att mackor är gott. mkt gott. ost å kaviar mackor....mmmm. lyckan är total. 

haha ja nu vet ni :) kort historia i en lång version. I hope u enjoyed it ;)

nu ska jag faktiskt plugga Strategiska Inköp, seeeeen springa å boka tvättid tills imorgon. ingen skola då. men eftersom jag är en självplågare så har jag bjudit över anna å sandra från skolan å vi ska plugga inför juridiktentan vid 2 tiden å framåt å när vi inte orkar mer.....då tar vi fram vinet å rullar sedan ner till soap bar :) så ser iaf planen ut för stunden.....å vi vet ju alla hur det kan bli med sånt man planerat.... :P näää dååååå vi ska plugga å vi ska dricka. punkt slut. trevligt värre ska det bli....speciellt på lördagen då jag ska upp å jobba, för har jag inte sagt det? jag är en självplågare :)

näää nu har jag skrivit alldeles för mkt...ni som orkat läsa allt..........*applåderar* hade nog knappt gjort det själv tror jag....hehe men TACK!

puss på er






släktträff nästintill :)

hej alla glada. Sönda kväll har det blivit, helgen har sprungit förbi, swish sa det bara, å vips så va den över! tråkigt :( imorgon e det tillbaka till verkligheten igen. ursha ursha.

vad har ni gjort i helgen? Jag har varit hos Mams å paps som sagt, mkt mysigt har vi haft det, ätit gott, kollat film, gått prommisar med vovven, satt även barnis i nån timme till kusin marie farbrors lilla tös, vi ritade å ritade, kände mig som 10år igen :) å sen idag har vi tagit det super lugnt, men hann även med att åka till Vagnhärad å hälsa på faster å även farmor å farfar som va där på besök från Finland. va 2 år sen jag såg dom sist! men dom är sig lika :) så goa så goa!!!

sen va det raka vägen hem till stan som gällde, päronen körde hem mig, världens bästa föräldrar har man helt klart i alla kategorier!!!!

väl hemma har jag pysslat lite å kollat på one tree hill hehe, i brist på gossip girl å i brist på min pojke....då blir man tonåring igen å sitter å dreglar över pojkar på tv. :P

men nu saknar man sin pojke mkt mkt......men snart så ses vi :) den som väntar på nått gott!!!!! 

nu e det dax å knyta sig snart.....eller ska försöka varva ner iaf.....sov lite för länge idag så jag e inte speciellt trött.....men det kommer jag vara imorgon...noo good nooo good. för då e det skola hela dagen å sen träning på Sats å middag med Bina! MYS!

Hoppas ni har haft en bra helg iaf!

sängen är renbäddad här hemma å krypa ner där ska man göra, härlig känsla :)

puss på er alla.

ta hand om varann

gooooooood morgon :)

gud vad jag har sovit gott, somnade in runt tolv tiden å vaknade kvart över tio. ahhhhhhh :) UNDERBART!

igår mötte jag upp Gaby å Erik å åkte till Ikea, japps ni hörde rätt, en fredagkväll på Ikea :) men det va preci vad jag kände för! sen åkte vi hem till dom i sollentuna, beställde thaimat å mumsade i oss. hungriga som få.

idag ska jag ta det lugnt på förmiddagen, städa lite, njuta av ledigheten å sen ska jag umgås med mams å paps denna helg. imorgon är det ju farsdag trots allt :) INTE GLÖMMA!

ha en toppen helg nu alla söta.

massa kramar

movie night!

nu ska jag iväg till videobutiken å välja ut lite movies, sen ska jag möta upp Gabster å sedan hem till henne å äta gott å kolla film. Gumman det va väl ändå år å dar sen sist? :) mysigt ska det bli!! världens bästa Gaby lixom!!!

ha en trevlig torsdagkväll å sen kanon helg!! glöm inte att det e farsdag på söndag! ;)

puss å kram

melissa horn

svenskar kan om svenskar vill!!!






detta tjej e grym. In på youtube å lyssna!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c

finns massa braigt från Melissa Horn.

mina favoriter är:

-Sen en tid tillbaka
-Vår sista dans
-Kvar i nått jag lämnat
-långa nätter
-som jag hade dig förut





and she is back ;)

min blogg ska inte dö, den ska inte rest in peace Lellie :P den vilade bara ögonen ;)

för nu är den vaken igen. mer vaken än jag nu för tiden, vad e det som händer? skulle kunna sova dygnet runt, snoozar i över 1 timme varje dag, oavsett om jag ska upp 7 eller 10. jag sover nån timme mitt på dagen. jag skulle kunna somna stående ibland känns det som. URSHA vad jag hatar mörkret. jag kanske har fel....men jag minns inte att jag blev så här höst trött förut...... kommer det med åldern eller? för jag e verkligen inte olycklig, snarare motsatsen :) men ändå....snaaaaaark. det e tur att man har lite att se fram emot iaf, dvs träffa vänner å pojke, för så mkt som det e i skolan nu å juridik tenta runt hörnet.......morgonrocks skärpet skulle duga som snara.......hemskt å säga. men man vill bara dra ett täcke över huvudet ibland. eller BANKA boken i huvudet för att få in informationen. det va skönt med höstlov. men det fick mig att inse att det e gaaaalet härligt att inte behöva plugga. MEN det e bara rycka upp sig, för jag vill det här, jag vill utvecklas, jag vill lära mig nya saker, jag vill se mitt mål i en snar framtid, jag vill ha ett nytt roligare jobb efter detta, jag vill jag vill jag vill!!!! gör ju detta endast för min egen skull....men det e såååå lätt sååååå lätt att glömma bort det. Så jag ska försöka påminna mig själv.....å snälla hjälp mig ni också!

vill man vara fin får man lida pin.....vill man vara smart måste man plugga i världens fart.

cry me a river.... 

Tack....
värmde....
hehe....


näää nu ska jag mysa ner i sängen å läsa lite läxor å sen sussa. ny dag imorgon igen! å jag ska verkligen försöka att inte snooza :/


sov gott sötaste människor