kvarglömda saker från festen


dessa två ting glömdes kvar efter födelsedagsfesten i lördags.....och som värdinna undrar jag nu................................. 

WHAT THE HELL KIND OF PORNPARTY DID I HAVE? hahahahahaha


give me a hola if something is yours. jag lovat att inte dömma dig ;)

nu tillbaka till studierna!

pussis

världens sötaste vänner!!!!

fick lite presenter idag. eller lite å lite. fick I.D bare mineral smink av Gaby å ansiktsrengöring från Dermalogica av Lellie...åååååh tack tack tack :) NI E BÄST!

har redan använt rengöringen...å helt ärligt.....aldrig känt mig så ren :) GOOD SHIT!!

näää nu ska jag sova...mkt att stå i imorgon

puss på er

all or nothing at all.

känner redan nu att jag kommer ha paniken från panikernas dal på söndag.....när jag ligger där bakis å det e min sista dag att plugga....HUAH! imorgon försvinner ju hela kvällen...lördag likaså.....ursh...ingen bra tid att fira sin B-day på när man ska ha tenta....å inte bra å träffa pojkar när man pluggar heller. tar lätt bort fokus från studierna......iof så e det mkt som gör det...för typ allt å då menar jag verkligen ALLT e roligare än att panik plugga.....tom diskning å dammsugning slår det med hästlängder....å ni som känner mig vet att jag allt som oftast e osams med just dom två sysslorna. ärkerivaler nästintill hehe :)

well. nu har jag fått i mig lite välbehövd mat. nu tillbaka till boken å anteckningarna. sen ska jag faktiskt rymma hemifrån en stund, få lite luft i lungorna å skratt i själen. men enbart för nån timma eller två. sen tebax till böckernas värld igen! inser nu att jag måste gå upp tidigt imorgon osså å plugga lite innan jag börjar fixa med systemet å städning å sen fixa mig själv inför träff + middag med skolan. men det blir nog bra. å sen ska jag föööörsöööööka avvara nån timme på lördags förmiddagen också till mina kära studier. måste göra engelska skiiiiiten också...suck suck suck. kanske borde börja på den i kväll? 

Woulda coulda shoulda......

yeye.

back to reality.

see you when I see you.

smile even tho it hurts! :)

PUSS

mitt såkallade liv

PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG

men jag busar å träffar lite vänner också mihihihihihi ;)

imorgon måste jag upp me tuppen, inköpsekonomi står på schemat... blääää. det enda jag vill göra e att göra naaadaaaa hehe. nää då. det jag vill göra e att kramas. kramas vill jag göra. kramkalas. kramar i stora lass. tills jag inte kan kramas mer. då e jag nöjd.

nååå. en kram någon? :P


NU......

PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG

men på lördag smäller det!!!! wooohooooo. ska bli kul!! härlig mix av människor å vin. kan aldrig bli fel :)

puss från 9:an

ropa inte Hej förrens du kommit över ån.....

jag ropa, jag vinka, å nu har jag ingen dejt för kvällen. buuuhuuuuuu! men enbart för att jag dejtar en kille som tänker så enkelspårigt att han själv tappar fotfästet. meeeeeeen jag e inte arg. man kan inte vara arg på en ÄRTHJÄRNA! haha ;) vi ska tydligen ses imorgon istället.....den som väntar på nått gott......??! ja den väntar å väntar....tydligen.... DUMMA! :P

well well. så missförstå mig rätt. Vi har inte slutat dejta, vi har bara skjutit upp det en dag eftersom hjärnan inte alltid spelar på killarnas lag....uppenbarligen! höhö.

efter denna miss KRÄVER jag massage. d ska gudarna veta!!! hehe :)

nu ska jag plugga lite sen så bokade jag in Malle för kvällen istället! who needs a man when u have lovely friends? ;)

puss på er.


å en viss frustration fortsätter att växa....haha ;)

cola åt folket.

måste plugga, hinna me allt som skall göras. då behövs coca cola....dricker ju icke kaffe. men shit va det känns i mina tänder.....känns som dom ska falla av hehe :/ what to do what to do? ge mig fler timmar på varje dag....det skulle hjälpa lite.....

imorgon kväll blir det pluggpaus, för då vill jag träffa en som jag gillar :) BORDE inte....behöver verkligen plugga....men man kan inte följa regelboken till punkt å pricka inte......så här går jag av spåret för en stund å sen hoppas jag på igen ;)

sen har jag onsdag, torsdag å fredag framför mig....då jag kommer bo i böckerna....ursh va trist!

men en dag i taget. imorgon= vakna, plugga, äta lunch me gaby, gå till skolan, sen dejt! :)

kommer nog bli en bra dag! Hoppas det iaf!


jag å mjalin på HP-festen! Hottie HOT :)

Lycka till imorgon Malin på provjobbandet å intervjun. Håller tummarna till maxovich!

Puss på er

happy b-day to meeeee :)

min present till mig själv? en baksmälla. tack nina tack! haha. ursha vad jag inte mår hundra......behöver en säng, mörker å 5 timmar sömn till. hann nämligen med 3 timmar i natt. :/ meeeeeeeeeeeeeeen, så här i efterhand....så va det fakiskt värt det :)

dejten kom till festen senare. å det kändes jätte bra. glada i hatten va vi bägge men det va bara kul!  I think I like u.... :)

nu ska jag dricka ännu mer cola å försöka hålla mig vaken 3 timmar till....sen även under middagen med föräldrarna, å seeeeen borde jag plugga....men det kan jag nog glömma. orkar ju knappt prata.....rätt jobbigt med tanke på att jag sitter i kassan hehe. men jag gör mitt bästa :)

have a good one !!

PUSS

bibblan

nu kommer jag bibblan. håll i hatten. bättre sent än aldrig :)


ska bli sååååå kuuuuuuul! weeeeeeeeeeeeeeeee

haha

ha en underbar fredag!

PUSS

mysi fiki :)

mina babes är bäst! träffade 2 ikväll å det va härligt att umgås, speciellt att träffa Charlie som varit i thailand å jobbat så länge å snart åker tillbaka :(

annars så har jag inte pluggat så mkt som jag hade tänkt å plugga idag!!!!! vaffö ska d bli sååååååå. :( så imorgon ska jag ta mitt pick å pack å sätta mig i stadsbiblioteket där jag inte kan göra nått annat än att sitta å läsa å räkna. för dagarna innan tentorna börjar sina, å jag MÅSTE klara dom!!!! gaaaahhhh, annars blir jag galen på mig själv! behöver verkligen nån som slår mig på fingrarna å säger fyyyyyyyyy. för jag verkar inte ha pli på mig själv...helt enkelt!

börjar bli tröttis nu. ska snart knyta mig så jag kommer upp i rimlig tid imorgon. lär behövas.

efter plugg blir det träning med Bina sen middag el fika med herr Peiper. hade totalt glömt bort det :/ men det va ju coolers eftersom  jag inte hade hunnit boka nått ännu med nån annan. jo feeen. sa jag inte till min bror idag att vi skulle käka ihop? oh noooo, Im screwed.....aja. kan inte dela på mig så jag måste ta det jag boka först helt enkelt! nina nina

lifes a bitch and then u die ;)

puss på er alla. hoppas ni vaknar upp imorgon å får en underbar fredag!!!!  :D



koncentrationsförmågan e på NOLL, zero, nada, zipp.

ursha. jag försöker plugga, men det går inge vidare. ska sätta mig på bibblan hela dagen imorgon å bara plöööööja igenom böckerna. MÅSTE! detta går icke. har en tenta om 1,5 v å en om 2 v.  MÅSTE KLARA DOM!

welli welli.

annat på schemat? jo ska fika med 3 av mina söta vänner om ca 1,5 timme. MYS! vad vore livet utan underbara vänner? Nothing I tell ya, NOTHING!

å om 2 dagar, dvs lördag e det HP PARTY!!!!! weeehoooo. adam du ska dit va? annars e du en BANGARE! :P för om jag har räknat rätt så är det din lediga helg....för helt klart e det inte min lediga....typiskt!!

utöver det? har en ganska så söt kjol på mig som jag fynda på indiska i förra veckan me Bina. ska stutsa runt i den ikväll tänkte jag :).....annan otroligt värdefull info? JO, utan att nämna namn så insåg jag idag att det finns nån jag måste ringa el iaf höra av mig till å stämma av läget. vill ju inte att nån ska gå runt å va lack på mig å tro nått som inte stämmer!!!!

å jaaaa. mitt så otroligt intressanta liv slutar där hehe :) el näää har faktiskt kommit fram till en sak. jag e ute på marknaden. på mig kan man buda på nu....haha :) för första gången på läääääänge så bryr jag mig, jag ger det en ärlig chans. jag e redo för att öppna mig! Känns bra att känna så, hoppas det håller i sig :) e less på tillfälliga romanser som inte ger speciellt mkt..... e redo att börja tycka om någon igen, på riktigt. Men det betyder inte att jag letar, för nått jag lärt mig i livet e att som sabina så fint uttryckte det efter att hon kollat på one tree hill (hehe), "you dont find love, love finds you!" å när den väl gör det, så har man inget att säga till om, inga val. den bara är där! :) kalla mig hopplös romantiker, kalla mig va fen du vill. men jag skulle aldrig gå runt me pannlampa å leta febrilt. utan jag sitter här å luktar på blommorna under min korkek. om jag så må får sitta här i år å dar, så sitter jag hellre här ensam å lycklig, än att desperat söka å hamna fel gång på gång... men som sagt, nu e jag iaf mottaglig.... till skillnad från tidigare!

nu ska jag försöka läsa lite till sista timmen......

Ha det bäst ya´ll!

å världens bästa lilla carrowish :) ring mig så bokar vi in en dag. men nästa vecka kommer jag nog behöva begrava mig i mina böcker!! men kanske en lunch? äta måste man ju :)

pöss



lyckad dejt!

hade det mkt trevligt ikväll. men rumsren som ja INTE är så pratade jag alldeles för mkt, skrattade för högt å pratade om sånt man kanske inte borde prata om....

men HEY, man får ta mig för vad jag är. u like me or you dont! å summan av kardemumman; Jag hade det trevligt. å jag tror (å hoppas) att han också hade det!

fick en puss iaf :) å en önskan att ses igen....vilket jag faktiskt också vill :)

nu ska jag sussa!

kram kram

schyyyysh, dont tell anyone Im not reading....oooops

varför e man inte en katt? som har en kattkompis, å katt bekymmer.....

jag vill också (efter att ha studerat missarna istället för juridik boken) vara en katt. jag vill ligga å sova, tvätta mig själv, jaga min kattkompis svans å busa för att sen bli tvättad av min kompis. för att sen somna i hans/hennes varma famn å vakna å äta lite å kissa där nån spolar åt mig efteråt, för att sen tvätta mig lite till, somna om å rycka lite på benen medans min mamma kliar mig på magen å pussar på mig. å sen vakna till liv för att jaga antingen min egen el kompisens svans.....

vilket liv. så perfekt. så enkelt. GE MIG!

:P

säger hon medans hon sitter vid sin dator som hon har stängt av å satt på 10 gånger å efter varje gång tänkt "Inge mer dator Nina, du måste plugga..." å sen som om det va en magnet som drogs till ett kylskåp så VIPS så satt jag här igen....har plöjt igenom några sidor i boken å jag fattar faktiskt vad jag läser.....måste sen även göra uppgifter, har även förmiddagen imorgon på mig iof.....men jaaaaaa. vad ska man säga. jo en sak ska jag säga.......

JAG HAR INTE RÅD ELLER TID ATT TÄNKA PÅ KILLAR!!!!!!!!!!!!!!!!

för när jag läser en mening som "om ett accept kommit in för sent eller om ett accept har ändrats gäller inte anbudet i fråga längre. Om inte anbudsgivaren vill acceptera det nya anbudet eller inte ogiltighetsförklarar anbud nummer ett eftersom han anser att löftesprincipen gäller och tror på acceptgivaren att han har skickat det inom rimlig tid men att posten krånglat....." ja denna stimulerande mening läste jag "bla bla bla, vad ska jag ha på mig imorgon?...bla bla bla.....vart ska vi äta?....bla bla bla.....gud vilket härlig röst han har.....bla bla bla.....hoppas allt går bra....bla bla bla....jag är lite nervös....bla bla bla.....hur ska jag ha håret?.....bla bla bla" ........rätta mig gärna om jag har fel.....men va det inte så det stod? :P

this is not good for me. såklart jag hellre tänker på morgon dagen å vad den har att ge än att tänka på att jag e kass som inte gör det jag borde. alla dessa BORDEN. dax att skärpa sig. håller me lellie 40h studier i veckan? who are u kidding? efter mina max 20 timmar i skolbänken så är de restrerande 20 timmarna då jag beter mig som en häst som får gå ut på grönbete, jag sparkar bakut å leker i hagen, inte går jag frivilligt in i boxen istället för att lukta på blommorna å äta gräset i hagen? nääää såklart jag inte gör. men MEN jag är ju smartare än en häst å har förhoppingsvis en bättre framtid framför mig. med tanke på att jag lever mitt eget liv. måste bara hitta ett sätt att få ihop det. 

sova, äta, träna, skola, plugga. weeee. sparkar nästan bakut av tanken......haha  ;)

yeye.

this is BULLSHIT. meeeeeeen. ska tänka mindre på imorgon å vad den kan ge....å mer på dessa sabla anbud å accept. Avtalslagen is the shit I tell ya.....loooooovar. leta fram lagboken nu å studera!!!SE SÅÅÅÅÅ. visa stöd gott folk!

sov så gott sen vänner!


puss

dammar av bloggen!

Hej sorry.....vet egentligen inte varför jag inte skriver.....men samtidigt....varför skriver jag? hehe. har nog helt enkelt inget speciellt att säga just nu....kanske e det? måste vara det? känner att jag ligger efter i skolan redan efter 1 månad. BRA DÄR NINA! lägger allt som jag MÅSTE å BORDE läsa åt sidan å sen ligger det där å skriker på mig å mitt dåliga samvete bara växer. så vad gör jag istället joooo....jag söker stöd hos min kära vän Facebook. Han finns alltid där för mig, ibland ganska tråkig, ibland med massa nytt å berätta, men oavsett hur när å varför....så finns han där. mitt solsken i tillvaron. hahaha :) BORDE plugga, men uuuuundra hur facebook mår? måste kolla...å måste göra det rätt länge eller iaf ha han i bakgrunden. känns så mkt tryggare så. han e nog det som blogg.se en gång va för mig.....min högra hand, min vapendragare, min så-kallade-vän! ;) ett liv? vad e det? höhö näää. men seriöst, ska bli bättre på blogga, får ju faktiskt tom klagamål, å det e ju inge bra, faktiskt riktigt illa. måste tänka på mina medmänniskor. dela med mig, till andra som inte heller har nått liv :P moahahahaha. bli inte arga på mig nu, men det e nog sanningen. å eftersom jag har insett det så ska nog även du inse det. vi kan bilda stödgrupp om det så behövs. likasinnade leka bäst :)

nog med skitsnack ;) vad händer i mitt liv. jag BORDE göra juridikläxan nu, men juridik e smuridik. not my piece of cake helt enkelt. men vettni va? jag e inte den som e den. eftersom jag näst in till avskyr det ska jag fanken bli bäst på skiten! watch and learn my friends :) å utöver det så gick min "möta upp grabben ute" si sådär.....typiskt. vet va ju en såååån braaaaa plaaaaaan. istället hamna ja här, där jag sitter nu, med en klump i halsen, borde svara på ett sms som lyder "vart å när ses vi imorgon? :)" antar att det rätta svaret inte är "hej nina har dött, å kan inte längre nås på detta nummer!" eller vad säger ni? hahaha....

näää nu låter det faktiskt som jag inte vill träffa honom, men det vill jag faktiskt. men helst under ett lite berusat tillstånd då jag svaaaaagt kommer ihåg hur han ser ut å låter....å kanske inte kan ta mig igenom en hel dejt......kan jag få plus i kanten för att jag kommer ihåg färgen på tröjan??? ;) åhhhh nina nina. men vet ni vad. jag e bättre än så. för jag ska gå på denna dejt, för jag ska göra någonting "outside of the box", å enligt MINA regler kan jag då bocka av "blind dejt" från listan. för detta kommer vara det närmaste jag kommer till det. å får jag bocka av den, då e jag nöjd! ;)

å sen kan en anledning att jag går vara.......... att människan har väldigt fina ögon. så OM han e dum i huvuden kan jag le å kolla in i ögonen å drömma mig bort resten av dejten å med hjälp av det slippa lyssna på vad han säger! :)

visst låter jag kaxig? jag e inte det minsta kaxig.........idag klockan 3 slog det över från att vara coooool lugn, till HELVETE DET ÄR IMORGON! som med allt annat man skjuter upp. så kommer det å slår en i fejjan senare! remember that ppl!

så imorgon kväll.....pray for me ;)

å utöver det så har ja lyckats att inte döda mina katter å riva min lägenhet, dock va det nära att bli en soptipp häromdagen, men vinden vände :)

Lev livet ppl. det ska jag göra. Nu står sushi med Malle på schemat!

ps. jaaaaaaaa jag skjuter upp juridiken liiiiiiiite till. man kan ju inte ändras på en dag.....rom byggdes inte på en dag heller ;)

PUSS å adjö

tårta e gott

det smörjer själen fin fiiiiiint :) fick lite tårta på jobbet idag, SHIT vilken energi-kick e som en duracell kanin idag trots drinkar å lite för lite sömn igår.

å vet ni.......veeeeeeeeet ni vad puckot gjorde igår när hon skulle hem.....hon gick ner till tuben, klockan va ca ett på natta, å tuben skulle komma om 2 minuter......YAY, jag log som ett barn, kände mig så himla tacksam å glad,  nästa efter det skulle ju komma om 35 minuter, vilken LYCKA! väl på tåget så vad gör jag??? sitter å dagdrömmer el nattdrömmer å åker förbi min station...fast jag tom tänkte vid stadion "bara en station kvaaaaar". sen tittar jag upp å ser när vi åker ifrån tekniska högskolan.....doooooooooh!!! NINA! så jag går av i universitetet väntar 10 min på nästa tåg, blir förfölj å STÖRD av en full student som jag vill be vara tyst för jag e trött å arg på mig själv. så jag lossas som att jag ska till universitetet å går till andra sidan av spåret å väntar där....bara för att slippa honom....vilket betyder att när jag väl kom fram till tekniska igen.....så fick jag gå igenom hela parongen för att komma till rätt uppgång. å JA jag gick å svor å sparka i luften hela vägen hem. tvi fick jag för att jag fick lyckorus att tåget kom så tidigt..... herrn i himlen tycker om att jevlas....helt enkelt!

men jag kom hem tillslut.....till två katter som måste ätit för mkt socker....vilda djur rent ut sagt, å lekte SJÄLVFALLET med lilla "råttisen" som piper till varje gång dom rör den....å sen när jag väl somnat, kom bror hem till mig å jag vakna, å¨sen när jag väl somnat igen....vakna jag av att han snarka.......hallelulja vilken natt! en elefant hade lika gärna kunnat sovit på mitt huvud så hade jag nog sovit bättre....men men. jag lever iaf :)

nu e man här på jobbet , andra helgen i rad, andra söndagen man e lite bakis....iof drack jag inte alls mkt igår, men gratis skumpan på grodan x2 satte fart på huvudvärken redan igår kväll.  :(

welli welli.

Hoppas ni haft en toppen helg!! :)

kramar om

hello moto

jaha....vad ska man skriva här då? om mitt SÅKALLADE liv? höhö....ååååh saknar jared leto när han va me i den serien. yum yum yum. dom ögonen kan man drunkna i....helt klart! å tillbaka till verkligheten.....

Idaga har vi haft affärsengelska å sen mötte jag upp lellan å jennifer, vi åkte till gaby å gick till stinsen å shoppe. hitta en fiiiiiiiiiinn fiiiiiiiiiin kjol å ett par billiga enkla men snygga pants. kjolen e jag kär i, head-over-heals in love. satte på mig den när jag kom hem å valde en topp till som jag ska ha imorgon....å jag måste erkänna en sak.....jag kollade in i spegeln å sa till mig själv........"How u dooooooin?" hahaha LÄCKERT! kommer bli perfa imorgon när Mika ska firas å pojke kanske ska mötas upp ;)

annars mår jag prima, dock måste jag få bättre plugg disciplin(spelling? haha KASS) å komma in i studie-tänket....just nu? lallar jag runt lite måste jag erkänna. men läxor gör jag, om så i sista sekund så gör jag dom....meeeeeeen min disk har stått lite för länge å dammsugaren behöver rastas. nån som vill ställa upp? :)

å lellan.....jag hoppas verkligen du följer me imorgon :) we single girls gotta stick together!!!! :D

nu ska jag göra mig redo för la bedo. imorgon ringer klockan vid åtta. weeeeeeehooooooo noooooooot!!!!

natti natti på er!

puss puss

ibland så behövs män...

som ikväll....när man gått runt i sina nya stövlar hela dagen. ett par stövlar som inte har någon dragkedja......la mig i soffan å fick kämpa ett par minuter helt klart att få av dom......då e det bra å ha en man....hahaha. senaste 2 åren har jag lärt mig att göra allt själv, klara mig själv. å det gör jag galant. men små saker som denna, att ha nån som drar av dig stövlarna efter en lång dag. det e priceless. ;)

träffade lellan en stund på stan åt lite thaimat å e nu så mätt att jag dör. blev beroende av fanta efter den lilla burken på thai haket, köpte en till på vägen hem. å nu.....?! vill jag ha MEEEEEEER! fanta to the people!!! :)

har känt mig hängig idag, hoppas jag inte blir sjuk? :/ dont wanna. ledig imorgon.... då blir det plugg å städning å tat lugnt om jag mår sämre imorgon. tycker inte om att vara sjukis... fast vem gör det? :P

ha en trevlig kväll nu. I shall try.

får väl massera mina egna fötter....haha.... ;)

puss å kram