LIGG, sa jag.

hahahaha

bästa bilden på Anneli i västerviks vovvsingar :) Undra vem som bestämmer? hehe



sitter på jobbet å räknar ner tills klockan slår 17.30. då får lilla jobb-nina gå ut i solen å dricka rose :) MUMMA.

Update: Går dagen börjades på Thaiboat på en solstol på deras "strand", tog galet långtid att få bord så vi rulle vidare till Koh phangnan, Thaimat va vi ju tvungna att ha iaf :) sen efter det blev det 2 ölhak på söder å sen hem. I taxin ser jag att klockan slår 23.30. Duktigt Nina :) iof vet jag fen hur jags ovit för jag e fortfarande trött. Blir så varmt i mitt sovloft på "sommaren" så man vaknar ju av att man smäller av.....smälter bokstavligen. men men, det e ju mysigt att sova två ibland :) Fick ännu en gång upplysning om att herr T aldrig fått sova över hos mig. så hey, det va på tiden :) å mysigt va det....kanske därför jag inte sovit så mkt...haha ;) dock så insåg vi i morse att herr T förmodligen är allergisk mot kissekatterna....hann va snorig som få.... :( oh nooooo. no goodie! men han tyckte de va söta ändå :) han vaknade av att simba slicka honom på fingrarna och strök sig emot dem å sen fick han en puss på pannan av simba. så jag vakna av ett stort leende på herr T, så vi fick alla en bra start på morgonen..,..dock hade jag ju hellre somnat om än att åka å jobba....men men...man kan inte få allt. Tack herr T med vänner för en trevlig kväll igår!

Ikväll blir det ännu bättre tror jag, för då ska jag å mina bitches sjunga in mina trådlösa nya singstar mikrofoner å dricka rose å må bra. kanske ses på lemon? där tänkte vi hamna iaf....... ;)

Puss på er.

höll mig vaken...








........höll mig vaken genom att roa mig själv ;)

Nu ska jag slockna som ett ljus.


Puss

dont fall asleep...must....stay.....awake.

go kväll.

här sitter man och väntar på att den sista tvätten ska torka. weeehooo va kul. det är vid stunder som denna jag önskar jag var mer som min bortskämda, barnsliga, orealistiske, drömmare till bror. 

Han sa upp sig, köpte en bar på rhodos, och ska va där hela sommaren å se hur det går. varför? jo för att han vill. för att han kan. inte för att han har massa pengar. han tog ett lån med sina vänner för att kunna göra det. och själv (i hårda stora drag) sitter man i sin lägenhet som man har ett vuxet lån på, betalar sina räntor varje månad, tycker det är jobbigt för att man lånar pengar till studier som man sen måste sitta och betala av, man tvättar städar, går upp kl 05.45 när klockan ringer och går till jobbet(praktiken). man lagar sin mat när man blir hungrig och man äter, man betalar sina räkningar, och man har sitt trygga lilla liv som man så fint byggt upp. nästa steg volvo, villa, vovve. hahaha nää men seriöst. vart tog mina usa drömmar vägen? jag skulle dit så fort jag bara kunde, plugga, jobba, hitta min man, resa, äga en häst, ja gud vet vad...mina drömmar hade inge slut.....

vad drömmer man om nu för tiden? sovmorgon, lite mer pengar på kontot, en solig dag i en solstol, vinst på trissen, slippa städa......drömmar finns ju kvar. men den där "nu gör jag det"-känslan tror jag man tappa nånstans vid 20. gör man det inte innan dess eller strax efter så tror jag fen att man blir lat, bekväm, hemmablind. man bara finner sig i det man har/är.

ursh så djup jag är. inte meningen att dra ner er....jag har nog bra insett att jag är 26, och mycket som jag har och haft i mitt liv är sånt jag vill ha nu, och tiden som gått.....kanske man borde gjort andra saker på? hmmm näää fyy. jag ångrar verkligen inte mitt liv. vad är det jag sitter och säger. men jag vill bara kunna drömma. våga. inte gå på sen säkra sidan hela tiden. men frågan är.....vad vill jag våga?

*ruskar om sig själv* tillbaka till verkligheten......tvätten måste säkert torka minst 30 min till.....och mina ögon går i kors..... :/ just nu drömmer jag om en säng där jag kan sova hur länge som helst. en väckarklocka som inte kommer ringa imorgon, och speciellt INTE på lörd/sön när jag ska till onoff. låt mig sova, låt mig va. haha fast jag vill ju inte sova bort livet heller.....så fråga mig samma fråga nästa vecka när jag är lite piggare, så är nog svaret annorlunda.

ja just det.... i natt drömde jag att jag va gravid. så sjukt overklig dröm som va så sjukt verklig. jag kunde verkligen känna barnet röra sig i mig och vilken underbar känsla jag tyckte att det va fast det gjorde sjukt ont till å från. overklig va den inte bara för att jag är mil ifrån att bli gravid, utan för att min mage hade samma form som ett barn skulle ha legat under en filt. haha å sen ändra ju form så fort ungen rörde på sig. jag har nog fått det där på bakfoten tror jag hahaha. :P skum dröm. men jag analyserar den inte mer än att det är för många på jobbet som ska gifta sig å är gravida, så jag skyller på det! ;)

fick ett "booty-call" igår. iof kvart över nio. men a booty-call is a booty-call. haha.  iof hade jag nog sagt ja till just detta "call" om jag inte varit så jädrans trött och skulle upp kl 6....men men. vi ska ju leka i morgon oavsett :)

vet ni vad? jag vill vara kär!!!! upp över öronen förälskad. känna pirr i magen å tankarna fyllda av tankar av nån. jag vill längta efter just DEN kyssen, den dejten, den kramen, den natten.......jag vill fira 3 månader.....4 månader........5....6 månader.....2 år.....jag vill köpa gulliga presenter, jag vill hålla hand på stan, jag vill skriva söta små lappar på kylskåpet och på toa spegeln. jag vill ha massage på kvällarna, jag vill bråka om tv-dosan....jag vill ha nån att hålla kär. 

problemet är bara.........I have a stone where my heart used to be.

blir intresserad av konstiga killar. tackar nej till de bra. du där mittemellan.....vart är du? :P

yeye. har jag snackat tillräckligt med skit nu så att min tvätt är klar??? hmmm...nja.....iaf 20 min till....SUCK.

men en sak e mys ikväll. det e mysigt med regnet :)

önskar jag kan sova .nyss


Puss på er mina underbara vänner

Jag kanske kommer till himlen trots allt....

haj haj.

mår mkt bättre idag, då jag fått reda på att jag inte är hatad. inte för att det gör mitt agerande ok, verkligen inte. men mitt samvete behöver inte ha ångest längre iaf.......eller iaf inte lika mkt.

just nu gör jag nått annat jag inte borde......jag sitter HÄR. Upp å hoppa din lilla loppa du måste stäääääädaaaaaaa.

fresten, har ni sett solen idag eller? han ler och är glad. jag såg han knappt, inlåst på jobbet som jag varit. men men.

Grattis på födelsedagen Micke skriver jag även här. Hurra hurra på din dag! solen sken för dig :)

nääää ska man ta å dra sig i kragen å börja städa....detta är ett projekt som kommer ta minst 3 kvällar.....KUUUUL!!!

ärsh. jag har inget vettigt att komma med idag. jag känner att jag går baklänges i livet, jobbet går framåt men min vilja å styrka börjar svika....why? orka-palla.nu. så känns det. Ledigheten va underbar....men den gjorde mig slapp och tankspridd. samtidigt som jag blickar framåt mot en ovis framtid och ser framemot vad som komma skall....så kan jag inte låta bli att känna.....när, hur, vem å varför?

nån förändring måste ske....vet bara inte vad...... återkommer så fort jag vet.

Ha det grejt.

kramar



I truly hate myself....

jag är en hemsk människa....jag är egoistisk och respektlös, jag är så himla dålig....

hur kan man vara så korkad....hur kan man göra så mot en godhjärtat människa?? varför varför varför?

I går med alkohol i kroppen gjorde jag nått som till en början var väldigt oskyldigt. Och jag hade ingen baktanke alls......flera glas vin senare.....som om jag inte redan visste att en viss person tycker väldigt mycket om mig och vill vara tillsammans med mig.....så fick jag det bekräftat till tusen.....men vad gör man då.....jo det enda man inte ska göra mot en sån fin människa som tyvärr inte får sin kärlek besvarad....man borde hålla sig borta...men inte..... ångrar inte natten/dagen i sig....men jag ångrar vad den förmodligen gjort för skada på honom..... varför är jag ego och strör salt i såren? förlåt.....jag hatar mig själv för detta och du förtjänar så mycket bättre, både från mig som vän och från någon som kan besvara din kärlek. Jag är fortfarande inte den personen. Nu är jag även fel person som gjort nått hemskt. jag som lyckades sköta det så snyggt innan, utan ledsna miner. nu svart målade jag allt bra jag gjort. Plus att jag fick dig att vara en dålig människa emot någon annan, som förmodligen börjat tycka om dig....och utan att jag finns i närheten gjorde jag det svårt för dig redan då...och nu.....förmodligen ännu värre...förlåt.......förlåt. Förstår om du hatar mig.....vilket du borde. kanske hjälper dig gå vidare.....vad vet jag. jag kan inte ge dig det du vill ha från mig, jag ger dig bara hjärtesorg, och får mig att hata mig själv. förlåt från djupet av mitt hjärta!



lååååååååååååång ledig

hejjo bejjo. 

Nu är jag pigg å glad, igår ville jag skjuta av mig huvudet!!!! hade sån hemskt huvudvärk, direkt efter jobbet när jag kom hem vid halv fem så la jag mig under täcket och sov å sov, vaknade igen efter åtta å hade minst lika ont då :( men sen senare under kvällen släppte det lite å jag kunde somna om. Nu känner jag av att jag haft ont, konstigt men sant. men inge bultande å bankande. Å självklart SJÄLVKLART så valde grannarna att ha årets jävla partaj igår också.....ville skjuta dem innan jag sköt mig själv. Å efter den kvällen vill jag bara säga en sak till alla mina grannar.....förlåt för alla mina singstar kvällar. jag hoppas innerligt att någon av er aldrig legat hemma med huvudvärk samtidigt!!!! det va ingen höjdare om man säger så.....

Nu ska jag hoppa in i duschen, blir hämtad av papsen om ca 30 min, ska hem till päronen och mysa :) uuuunderbart. man är ju ledig nu fram tills måndag :) weeeee å jag har massa trevligt inplanerat, måste hitta en lucka där jag kan städa också....för jag bor nu mera i en container full av skit mitt på birger jarlsgatan. finn fem fel liksom. haha :)

drömde precis innan jag vakna att jag fick ett sms av en person som är skyldig mig en bra ursäkt, men som inte kommer komma...eller den kommer ju inte vara bra iaf....haha. I drömmen så fick jag en kärleksförklaring via sms av dess like.....sms eftersom jag inte svarade när han ringde...drömmen va sjukt verklig, dock att jag vet att sms:et aldrig skulle komma in reallife, men när jag vaknade så va jag tvungen att kolla på mobilen. haha sjukt. men så verklig va den. strange. yeye

å för allas eran information så har jag uppenbarligen fått ett nytt smeknamn.....helt obefogat enligt mig....iaf just nu hahaha.....men ett kärt barn har många namn.....Ninni, Niniz, nasse, nasseliten, najna, 9:a, ninja, och nu pedofilen. hahahahahahaha. Ni är sepe mina vänner. SEPE!!! :P

yeye, duschen ropar på mig. annars får papsen vänta!

puss å kram skumbanan

.love me long time.

begging you for mercy....

begging you for mercy....en bra låt....spelades precis på radion här på jobbet....men tyvärr är den låten lite förstård för mig....anledning? bad love memory? noooo bara det att sats har den på sitt core pass haha INGA härliga minnen direkt :P

va på grönan igår med kollegorna från Onoff. va grymt kul! hann dock endast åka ett åk, blev insane igen....å jag kan lova att shit den va verkligen INSANE med lite alkohol i blodet...geeeeee mcfeeeeee!!! men galet kul!

hamnade på fridays en sväng efteråt, sen soap med girlsen, för det va ju sandys b-day weekend!! :) Hon fyller år idag!!! Hipp Hipp HURRAAAAAAA!!! she is a big big girl in a big big world :)

Om 20 min har jag lunch på jobbet, å jag ska äta en smarrig mozzarella pizza....mmmmm gött götti gött gött! :) det är de små stunderna i livet som förgyller tillvaron haha.

Ikväll ska jag skynda hem till Bina å mysa med henne å kolla film å må fint i själen!

Kort vecka nästa vecka+ledig helg uuuuuuunderbart. jag ska njuta så jag spricker!! :)

btw, igår så trodde inte vakten på mig att jag va 25år, bad om leg. å sen sa han 'va?? är du såååå gammal? shit trodde du va max 22' Å ja som ni förstår så älskar jag honom, jag ser ut som en ung å fräsch 22åring. Bästa vakten på fridays helt klart!!! haha ;) men................... sen insåg jag vad han egentligen sa 'är du såååååå gammal?' FUCK A DUCK STUPID GUARD!!!! :P

These are my golden years ;)

Puss på er söta!


Love. Hope. Dream. Believe.


short update. orka palla.

Hejjobejjo.

Beyonce va grym! GO GIRL!

jobbveckan har varit super bra, super stressig, super mkt nytt, super kul! 

tröttheten har varit enorm. visade sitt rätta jag igår när jag lyckade decka innan klockan åtta :P men ack så gott jag sov!!

I helgen är det onoff som gäller, middag å fest på grönan på kvällen med jobb-gänget. söndag blir det jobb igen. sen storhandla med päronen!

Nu.........SOVA!!!!

Pussa

Neo and Nina enjoying themselfs :)
















hahaha här ser han ut som alfons :P






hehe nå vad gjorde ni denna tisdag kväll? ;)

Här i lyan gick vi och handla, lagade mat, fixade matlåda, surfa på nätet, dissade tvn och lekte med photo booth på macen istället :)

va nog iof mest jag som va road av det. Neo lessna på mig. stackarn fatta ju ingenting hehe :) men mamma bara leeeeer hihi

näää nu ska jag sussa.

Hoppas ni mår fint. det gör jag!

Ta hand om er.!

IMORGON ÄR DET BEYONCE!!!!!!!!! weehoooo

Puss puss

uppdateringen:

näää jag har inte packat....inte ens en strumpa!

NINA!!! 

haha....jag är kass. Hoppas jag hinner med det imorgon. annars blir det kl. 7 lördag morgon. BRA DÄR! :P

sov sött nu.

puss från mig och Neo



ps. haha Neo ser helt miffo ut ju....ett öga å öra som är mindre än på andra sidan hehe. man e mkt sötare in real life! Å mina påsar under ögonen ska vi inte ens nämna! :D



Taylor Kitsch......

....ohhhhhh vilken HUNK! :)

I Wolverine:

Annars:



jag vet vem jag kommer drömma om i natta ;)

yum yum!

nää nu ska jag sussa. 

Upp tidigt imorgon, då väntar praktiken. Ser framemot det, men inte att gå upp kl 6 *snark*
Hoppas jag kan sova gott i natt....snorig å dan som man är....

Natti natti

Pussa



yummy yummy in my tummy :)

lunchdax!



yeaaaaaah!!!

Fick VG på sista tentan, nämligen logistiktentan. weeeeeehooooooooo!!!

Nu är det bara fortsätta ge gärnet på praktiken å sen skriva ett bra examensarbete!!! :) sen e man fäääääärdig till jul! *tihi*


nu ska jag fortsätta diska här, å hämta upp sista tvätten. *dutti sjukling idag*


Love. Hope. Dream. Believe. 

sooooooooooooooool :)

hej alla fina!

Här sitter jag på innergården med macen i knät (jaaaaaa mitt trådlösa räcker hit *lycka*) njuter av solens strålar i ansiktet, medans jag väntar på tvätten. Som ni säkert förstår så stannade jag hemma från jobbet idag. min röst blev nerlagd. Jag ville jobba, men alla va emot mig! men imorgon ska jag jobba. Fast om jag ska erkänna så är jag glad att jag stannade hemma idag med, hade en dålig natts sömn, kanske tom lite feber igen....å snoret är ju inte lika 'tjockt' längre så nu rinner det på som bara den...... såååååå himla lätt att sova då.... INTE! man vill typ sova ståendes, för då kan man ju iaf andas!

får dock inte sitta förlänge i solen idag....för hur fen ser det ut om jag kommer tillbaka till jobbet å är as brun i ansikte? haha

lite som när en kompis till mig sjukskrev dig å kom ner till gotland där jag fanns på plats....hehe man kan ju inte komma hem brunare än innan man blev sjuk....haha men inte vill man undvika solens strålar?? tur i oturen el vad man nu ska säga. så såg vi inte skymten av solen de dagarna vi va där...så hon behövde inte ligga under en parasoll. vi låg alla inomhus istället...å drack hehe :)  minnen minnen!

a juste....såg sista avsnittet av vännen igår....å jag fick tårar i ögonen....IGEN....det är såååå fint!!!! man måste fälla en tår då :)

welli welli. nu ska jag sitta här å pilla mig i naveln å vänta på sista tvätten som torkar. sen blir det lunch å vila å sen kanske orka städa lite??? å packa inför min lilla resa i helgen? ja det vore ju bra. jag är alltid en sån sista-minuten packare now-a-days. förut fanns det inge roligare än att packa. göra pack-lista.....men nu näää gärna sista timmen. thats my game. hehe. inge bra inge bra. antingen packar man för lite, eller för mycket. inte hittat någon bra balans på mitt last-minute packande. sååååå denna gång ska jag börja 2 dagar innan. direkt efter att man har tvättat, bara lägga ner allt på en gång.....mmm...låter bra. återkommer om jag håller mig till min plan :)


Puss på er.


13 maj smäller det!



Då ska jag till globen och kolla på denna talangfulla heting :)

weeeeee. ska bli galet skoj å grymt bra tror jag!!



klubben för de rastlösa.....

alltså helt seriöst.....hur galet rastlös kan man bli av att vara sjuk??? igår sov jag bort hela dagen...men idag har jag inte haft någon feber, bara snorig å halsontig å seg. va skönt å ta en lång välbehövd dusch också. URSH va lortig man va :P

Blir nog jobbet imorgon...el praktiken rättare sagt....hmmm, eller borde man stanna hemma å vila en dag till? hmmm...ska nog ta å dammsuga....orkar man det utan att "dö" så orkar man jobba! ;) bra test va? hehe å jaaaaa jag vet att jag borde stanna hemma....men orka palla? så kul är det inte :P

annara har jag roat mig med att leka med katterna idag, å deras favvo snöre. Försöker lära simba att hämta snöret när när jag ber honom....å inte bara när han själv vill leka :) gick väl sisådär....när jag slutade leka med honom å inte orkade vänta på att han skulle komma med snöret, DÅ kom han med snöret haha. han e rolig han :)

har fått mina klassiska depp tankar när man är sjuk/bakis....inga större grejer direkt, men tankar om livet å så....vart är man på väg liksom??? dunno dunno. 

näää ska väl ta å försöka dammsuga....

bild på lilla Neo:sen som ligger å ruvar brevid mig i soffan :)



batteriet håller på å dör i macen....måste flytta mig till databordet....

å här HATAR simba att jag sitter. för då ser jag honom ju inte.....så har nu försökt fånga hur han ser ut när han tigger efter min uppmärksamhet.....jobbig som feeeeen men söt som få :)



hoppas ni mår bra mina vänner!

Puss å kram


sjukling over here

hej hej

efter 1 v på praktiken så blev man sjuk....shit mitt immunförsvar är ju sämre än på en nyfödd nuförtiden.... :( men men bättre att det bryter ut nu, i helgen ska jag ju bort!!!! aja vi håller tummarna att jag blir frisker snart.

liggsår har man redan, min soffa är formad efter min kropp och tvn går varm, dvd:n likaså. 

hmmmm annars då i mitt otroligt roliga liv denna vecka...haha....gjorde ett test på fejjan.....mitt resultat:
---------------------------


Pumba

Du är lite knäpp och virrig, men alla som träffar dig kan inte låta bli att älska dig. Ps dina fisar dödar, hakuna matata min vän!

----------------

hahahahaha :) mitt i prick eller vad säger ni? ;)

well now its back to the telly!

hoppas ni mår bättre än mig vänner!

puss å kram


INSANE

hej alla glada!

här sitter man på jobbet å har det lagom tråkigt......inte speciellt mkt kunder idag....

Valborg firades/spenderades med nära vänner och bekanta med grillning/picknick i långholmen. Trevligt med umgänge, vin/öl och kubb :) slutade en vända på söder på en pub med en medelålder runt 45 haha. men vi hade trevligt ändå! :)

1maj var man ledig från kontoret å då passade jag på att umgås med richard som kommit hem från sitt thaiboxnings "läger" i thailand. Vi spenderade 5 timmar på grönan, frossa i hamburgare å glass(el jag iaf hehe) å umgicks å hade det verkligen super trevligt. Man kände sig som 10år igen :) va tom inne en sväng i spökhuset hehe. I år har grönan en nyhet vid namn Insane. å jag å richard vela....gamla å förnuftiga som vi är. men sen vågade vi. å det var gaaaaaalet kul :) weeeheeee, vi skrek som två små flickor som såg backstreetboys haha. å sen såg vi ut som Sonic i håret när vi va klara hahaha :) men dagen va helt klart över förväntan.

Lördagen spenderades i Binas sällskap, lyxpizza åts på chow chow, MUMS å sen rulla jag bokstavligt talat hem till Bina, va proppmätt heeeeela kvällen. vid halv elva va vi både som två små zombies å jag rullade hem ner för frejgatan å va hemma innan elva. fastna några minuter med datorn i knät, men somnade innan tolv....ÄNDÅ var jag som en överkörd grävling i morse.... :S nu börjar det märkas att man går upp tidigt i veckorna + jobbar extra....men det är bara månaden ut.....HÅLL UT NINA!

Just nu är jag mest hungrig och räknar ner till lunchen som är 13.30. kurr kurr kurr i magen. dock ska jag inte äta nått speciellt gott...men mat behövs känner jag nu......ekooooo i magen min.

what up annars? hmm....not much...Mr T va helt exemplarisk på valborg.....impade mig....fick mig att crusha lite. dagen efter....var det som bortblåst. haha. Vissa kommer nog aldrig förändras, och mitt hopp kommer nog aldrig dö heller tror jag.....lustig kombo. men sålänge man inte sörjer det så är det coolers :) Ångrar ingenting, å så  länge man känner så, så är läget under kontroll.

nää nu kan jag inte tänka klart. enda jag ser är mat framför mig hehe

Puss på er