if its meant to be its meant to be

På lunchen igår tänkte jag strosa runt på mio ett tag....dvs den enda butiken som finns här i närheten förutom ica :) men sen så kände jag att "nääää, jag sitter här i soffan och läser min bok istället" jaa det e lite ferdinand över mig jag vet hehe :) men sen idag kände jag att "nää ska man ta och strosa lite på mio, bara för att". så idag gjorde jag det. och tur va det......för vet ni vad? länge har jag letat efter skoställ som är 50cm brett och vägghängt utan någon lycka. och nu out of the blue, en helt vanlig dag i slutet av februari 2008, så händer det. jag ser en sån skohylla....som har kostat 1000kr och nu är det halva priset på halva priset på dom. för 250kr styck? JAG TAR TVÅ :) om färgen är för fel så målar jag dom vita, det passar iaf :) å vit färg har jag hemma. shit snacka om att det va meningen att jag skulle gå in på mio :) inte varit där inne på månader. lustigt det där :) dom hade ju bara 3 kvar också. så nu ska jag hem å sätta upp 2 skohyllor efter jobbet, inge mer snubblande över skorna i min lilla hall, och ÄNTLIGEN kan jag använda "dö" utrymmet i hörnet! PERFA! har ju ett skoskår också...men det e ju alltid fullt...hehe...och lite vardagsskor vill man kunna ha framme oxå! som en liten flicka på sin födelsedag skuttade jag ut ur butiken med mina skohyllor under armen och möttes av solskenet utanför och njöt i 1 minut innan jag va inne på jobbet igen hehe :)

*lyckorus*


älskar verkligen att få små lyckorus mitt i vardagen av små anledningar som förgyller dagen! :)

nu fick jag lust att gå hem och städa och fixa det fint, det är det positiva med att köpa nya saker till hemmet!!

och nu över till nått helt annat......tog med mig matlåda idag igen, två dar i rad nu....oj oj oj :) *dutti* blir faktiskt matlåda imorgon me, har ju varit å handlat så frysen e full å i kylen finns det lite grejjer osså!

måste även sätta mig ner och skriva mitt personliga brev till skolan också som jag ska söka till, här ska det smöööras :) sen är det öppet hus den 12 april, måste kolla så jag e ledlig då eller byta nån dag. det vill jag verkligen gå på. nu när jag ska gå och bli student igen :)

well well. nu är det slut på mitt totalt osammanhängande inlägg (som vanligt)

Puss på er.

nia


min lilla söta

image763

Här har vi den. Jackan med stora J:et som snart kommer hem som ett brev på posten bokstavligttalat. :) Hoppas den är lika bra som jag minns den.

please dont stop the music...

Mår mkt bättre nu, skumt det där med magen. man måste ta hand om den ordentligt så att den mår bra!
Idag blir det jobb igen sen ska jag träna med gaby å lellie på Sats. hinner inte till nått pass eftersom det sista börjar 19.30, jag e framme tidigast 19.50. men men. får bli lite maskiner, måste få upp konditionen igen så det passar bra!

har precis ätit frulle, gjorde en omelett med fetaost och skinka. mkt mkt gott! kan jag rekommendera :) ordentlig start på dagen.

onsdag idag.....torsdag imorgon, då ska jag träffa millan. sen fredag, jobb sen leka med malin, lördag jobb igen, sen ska gabys pojke firas, han blir hela 30 år! oj oj oj :) sen söndag, jobb igen. sen blir det nog en hemma kväll, städa lite, det behövs här hemma. sen måndag, jobb igen....sen tisdag....LEDIG!!! weeee den som väntar på nått gott! :)

nu ska jag klä på mig och sminka mig å sen e jag out of the house.

ha en bra dag trots tråkigt väder. I shall try!

puss

image762

buhuuu

min mage börja krångla igår kväll.....och va värre idag...så idag är jag hemma från jobbet och ligger  i soffan och gör inte många knop, fått i mig lite keso på morgonen som gjorde mig illamående, sen har jag fått i mig en isglass. har tagit "imodium" som jag hade köpt ifall jag skulle ha behövt det i thailand. förhoppningsvis blir jag bättre redan nu under dagen. man e inte kaxig när magen inte är i balans. :/ men jag är iaf glad att jag slapp ha detta i thailand. självklart hade jag hellre sluppit det helt och hållet.....men men.

nu ska jag rulla tebax till soffan, och försöka få i mig mer vatten.

*kram från en mindre kry nasse*

thailand någon?

vi drar imorgon, 2998:- TAGET! hehe....ååååh tänk om man bara kunde dra igen....men men verkligheten kallar.....bussen till jobbet går om 13 min. och den ska jag tydligen ta....annars har jag nog inge jobb kvar hehe....å utan jobb, inga pengar...å det går ju icke! :)

*drömmer sig tebax till thailand*

off to workie.

kramkalas.

bye bye lovely weekend

jahopp å så va helgen snart slut.

blev en lugn fredag efter första dagen tebax på jobbet, sen en lördag med strosande på stan, sen bilade vi iväg till rilles 30års fest, mkt mkt trevligt! sen skulle våran chafför hem, så det va bara hänga på, så vi hamna på soap, såhär i efterhand så hade jag hellre velat stanna kvar på festen och tagit en dyr taxi hem. jag e less på soap....det har blivit som en gammal tvål som borde bytas men man typ orkar inte, och när man använder går den sönder mer och mer...och just nu föll sista biten....finns bara nått minimalt kvar, så jag öppnar locket till papperskorgen och slänger den. kanske plockas den fram senare. men nu och för ett bra atg framöver. god natt soap bar, I´ve had enough! roligare har man nästan i kyrkan...hehe.

idag sov jag ut, vaknade halv tolv, så skönt så. sen strosade jag på stan en sväng igen. hittade inget spec, köpte ett par byxor igår btw, ett par svarta som är höga i midjan. me likie :) sen hälsa jag på gabsan på jobbet, synsam. blev kär i lite solbrills, ursh va lätt man kunde spendera 2000-3000 kr där. VIPS så vore dom borta :) gillar verkligen ett par marc jacobs brillor, köpa dom till mig tack?! någon? :) jag måste ju spara pengar till usa....åååhhhhh....vilket ilandsproblem!!!!! :P sen hämta mams å paps upp mig runt fem tiden, bio stod på schemat. heron city here weeeee cooooomeeeeeee :) vi såg nya national treasures. den va helt ok. lagom roande å pappa somna inte, stort plus :) innan åt vi (läs svulla) på pizza hut, och sen smååt vi (läs vräkte i oss) popcorn och lite godis. jag RULLADE till bilen efteråt. tur att vi parkera på våning 2 och att trapporna gick ner åt och inte uppåt....hehe :) nu väl hemma så har jag knäppt upp byxorna....klappar mig själv på magen, och lovar att aldrig äta så mkt igen :) aj aj aj. varför varför varför???

jobb imorgon igen....och 8 dagar framåt.....URSHA. men men. sånt e livet och det man inte dör av......? ja precis u know the drill. snart e jag fen hulken :)

nu ska jag nanna. ska bli underbart. speciellt allt katthår i näsan och munnen när simba bokstavligt talat ligger på en. såååå myyyysigt! :)

btw. snickarn va på soap igår. han va lika brunbränd som jag. och jag va lika inne i min egen värld som vanligt, gick förbi utan att se, han såg tydligen mig, malle såg honom. jag måste ta och spräcka min lilla bubbla  å se världen utanför....hehe. inte för att jag vill nått me honom nu heller. men man kan ju vara trevlig och säga HEJ Nina!!! *slår sig själv* shit, ibland måste ju folk tycka att jag e skit dryg....no wonder. när jag tänker efter. ibland SER jag helt enkelt inte folk fast jag kanske tom kollar på dom. jag, lilla nina, nasseliten, ibland händer det, förlåt. inte meningen. dagdrömmer för mkt helt enkelt :)

aja. inge skada skedd tror jag icke. :)

sov så gott. måndag morgon tomorrow. vakna med ett leende. I shall try :)

puss på er

tebax på ruta ett

här står man igen....på jobbet....men skjortan på och svarta byxor.....det är praktiskt taget dött i butiken.....nya jobb byxorna hade kommit. som jag trodde va mina aaaaaalldeles för korta. och inte heta nånstans, kändes som man gick runt i termobrallor....skojar inte....haha. behöver iaf inte använda dom nu. kan ju inte gå runt och vänta på tidsvattnet direkt :)

Alla på jobbet är super gulliga och frågar massa om resan, tom dom gamla herrarna :) rätt skönt att vara brun och fin faktiskt hehe, men snart e det också borta....*buuhuuuu* men idag skiner solen, våren är på väg, sen sommaren, och sen drar jag till usa :)

Igår kväll fick jag besök av mams och paps, då passade jag på att laga Thaimat, hittade på mitt egna lilla recept efter det jag ätit, fried rice with prawn. blev mkt väl godkänt av mams å paps, jag tyckte den va lite mild i smaken, men gott va det, men inte som på favvohaket i nai yang beach eller på lanta. :) på mitt ica fanns inga thai groddar, undra om det finns nånstans? jag körde på vanliga lite större och det funka osså :)

Känner att jag stålar av lycka och harmoni, och får höra att jag gör det också. jag är lycklig, jag fick komma bort från det trista och gråa. men nu återstår det en sak att göra, ändra på min vardag, nått måste hända, kan inte hamna i svackan igen....och bara rulla me....näää en ny riktning måste hittas :) kanske blir det studier i höst *hoppas hoppas* fast jag kommer ju vara fattig som en kyrkråtta...men men...nångång måste man ju vara det oxå hehe

jobbar idag, sen ledig i helgen, skönt med en lugn start. är inte direkt engagerad i jobbet idag känner jag, men på måndag blir det nya tag! :)

Vill passa på att tacka Lellie även här på bloggen, TACK för toppen sällskap på min semester, TACK för allt. jag har haft det hur bra som helst! :) skönt att umgås med nån och veta att det kan vara tyst, man behöver inte prata om väder och vind bara för att....utan man kan bara vaaaaaa :) TACK TACK TACK!! jag hoppas och tror att du är minst lika nöjd själv!

och jag e glad och vara tebax, har saknat mina vänner här hemma, vad vore livet utan er? fasiken ingenting! trots att sol, bad och värme är underbart, så skulle jag inte klara det livet utan mina nära och kära. några veckor, nån månad max, sen skulle det helt enkelt inte funka! :)

om 30 minuter är det lunch, och jag har thaimat med mig i matlådan hehe :) men sen måste jag börja tänka lite på vad jag stoppar i mig, på semestern har man inte gjort det direkt hehe...oooops :)

och back to sats I shall go, redan imorgon faktiskt...och sjukt nog....jag ser framemot det :)

btw, har ju unde för 30 myggbett på min kropp och i natt vakna jag av att jag höll på och klia av mig min fot, det hängde lite löst där ett tag hehe....så jag va tvungen att alldeles yrvaken gå upp och smöja in mig med tigerbalsam och sen ligga i 10 min innan jag lyckades somna om.....ååååååhhh så det kan klia asså!!!! GALET!

yeye. I´ll write more later!

pöss


jahopp

då va man hemma igen....

berättar mer om allt senare orkar inte skriva så mkt nu, är ap trött men försöker hålla mig vaken, ska börja städa efter min bror som bott här några nätter.....och sen tvätta, och göra allt i min makt för att inte somna.

just nu sitter jag har i min lägenhet där jag dragit upp elementerna till max så det känns som "hemma i thailand" och sitter och äter isglass efter isglass...som om mitt liv hängde på det....hehe :)

men MÅSTE iväg och fixa busskort och sen handla mat, ska nog laga lite thaimat till mams å paps ikväll. stektris med ägg och kyckling blir det nog :) MUMS. hoppas det blir lika gott som jag hoppas på hehe :)

sköt och vara hemma. men saknar thailand grymt mkt...och katterna har blir suuuper stora :) mina bäbisar!

puss på er. ses snart ;)

no updates

hej  alla sota!

skriver inte sa mkt har, men jag skriver lite pa resedagboken.se

ni som inte far mail fran den sidan, ga in dar och sok efetr "ninizen" sa kan ni ocksa lasa det jag skriver :)

vi har det iaf hur bra som helst och ar i koh lanta nu och slappar!

ta hand om er!

puss puss

semestern har börjat :)

sitter här hemma å packar å fixar å äter en piggelin :)

flyget går 23.50 ikväll, weeeeeeeeeeeeeeee

innan dess ska jag packa klart, tvätta klart, städa lite, lämna nycklar hos gusti, möta mamma å sen kommer lellie vid 5, å då ska vi väl få i oss lite mat i magen också. vore ju bra :)

jag har resfeber....det pirrar i magen :) weeehooooooopiiiiiii vad lycklig jag e :) detta e precis vad jag behöver känner jag! iof känner jag många som behöver det å inte kan, ska tänka på er å iaf skicka ett vykort! :)

nu ligger alla kläder utspridda på soffan....å jag inser att jag måste plocka bort grejjer....MÄH! hehe.

hittills har jag tagit fram:

4 klänningar
12 par trosor
1 handduk
2 saronger
1 par jeans shorts
1 par vanliga shorts
1 jeans kjol
2 tygkjolar....kanske 3 :)
11 toppar
2 par strumpor
3 bikinisar
2 solisar
1 par flipflop
1 par sandaler

å sen det ja åker i oxå.....

hmmm...måste nog prov packa ner det å sen ta bort hehe :)

nu ska jag hämta tvätten snart, sen hopp in i duschen å sen lämna nyckel å möta mamsen.

baj baj

hit me with your best shot

finns en sak som jag egentligen vetat om sen nyår.....men inte riktigt tänkt på....sen slog det mig idag....så jag fråga om fallet verkligen va så.......å det va det....... orden kom som ett slag i magen........ PANG! precis som jag läst en text om å om igen men inte riktigt fattat vad som stod, å sen vips....så fatta jag.....det står svart på vitt....det e ristat i sten, skrivet i blod.....its a done deal.

måste erkänna att jag fick gå in på toa å fälla några tårar....å inse faktum. nu känns det bättre igen, nu känns det som vanligt! *phew*

men samtidigt undrar jag.....när? när ska jag kunna älska igen? just nu är det så långt bort att jag inte ens ser linjen....det e inte lite suddigt....utan jag ser den inte alls.....men det e inte så lätt att älska om man aldrig släpper in eller släpper på......men men....jag har inge bråttom....hade jag varit i dina skor, så hade jag nog snarare fått panik å inte kunnat göra det.....för det skulle betyda att jag måste släppa sargen å ge mig ut på hal is......å det e jag inte redo för...försökte i somras, å det gick ju asa bra....haha.....jag har det bra här vid sargen, folk kommer å hälsar på ibland....men ingen stannar en längre tid, precis så jag själv vill......men snart måste jag släppa sargen det vet jag......står ju på skridskorna, så jag vet att jag kan......

måste bara vilja också....... :-/ å det e ju inte så att jag vill ha det jag en gång hade, det skulle aldrig funka...så det e inte det det handlar om.....

men men. Tyck inte synd om mig :) jag mår bra, trodde helt ärligt att känslo-berg-å-dalbanan va över.....men det fanns tydligen en nedförsbacke till...men nu har jag tagit den, å nu kliver jag av! tack för mig. leverpastej ;) hehe. berts dagbok släng dig i väggen :P

fredag idag, jobbar, å jobbar även i helgen å på måndag, sen åker jag :) åååååååhhh si härlit!!! har längtat som fen efter den här resan sista veckorna, å nu längtar jag bara ännu mer!!! :)

snart sitter jag på stranden å känner sanden mellan tårna :) eller ligger på en madrass i vattnet å sover....

så som sagt, tyck inte synd om mig hehe :)

Kärlek till er alla. ta hand om varann å er själva. å lev livet!

PUSS