1½ timme kvar....

god have mercy on my soul.....jag e galet trött å jag e galet nöjd att jag e ledig imorgon. galet vad galet mkt jag använder ordet galet märker jag, helt galet! ;) hehe

middag med bror blev till några glas vin med bror, men det blir nog trevligt. men helst av allt vill jag komma hem släcka ner å lägga mig i min säng å zooooooooooooooooooooova. :) men det kan man göra när man dör, eller hur?

har extremt mkt träningsvärk idag, tom värre än igår...som det brukar va dvs. ursha. ser inte framemot att bli gammal å få ont i ryggen, för bara denna träningsvärk i ryggen is killing meeeeeeeeeeeeeeeee, soooftlyyyyyyyyyyyyyyyy hehe

som ni märker e jag oerhört uttråkad, rastlös till max. jag vill inte vara här. jag vill vara ute i solen!

imorgon ska jag mysa med sabina i en park innan jag sen måste göra mig fin inför kvällen. trevligt :)

btw, har glömt nämna att jag har blivit kallad till intervju nästa torsdag, dvs 5 juni. Det är för att kolla om jag blir antagen till "internationell inköpare"- utbildningen. spännande spännande :)

well well....thats all for me. ha en toppen fredag. förhoppningsvis e ni piggare än mig.

zooooombiieeeee zoooombieeeee zoooombieee ieee ieeee ieee ;)

pussisar

grillat e godast

blev grillning på min innergård igår, å gottitotti blev det :) såååååklart ;) fläskfile med nypotatis. solen hade gått ner men vi satt ute ändå, sommaren är häääääääääär gott folk, sommaren är här! sen dog vi i soffan framför slutet på Speed på kanal 6, å avslutade med Scrubs innan vi decka totalt å sov i soffan hela natten lång...hehe for old times sake....eller nått :) Imorse va jag som överkörd när en annan oväntat trippa på tå klockan 7 som aldrig förr.....ursäkta? orättvist!!! ge mig eeenergiiiiiiiiiiii. Ikväll ska jag äta middag med bror min, får se om det blir hemma eller ute på restaurang. nått blir det iaf, i onsdags kände jag att nu e det på tiden att vi ses igen så jag ringde å boka en dejt :) Herrn ska ju ändå jobba å malle mysa med sin kära som kommit hem från london, å jag vill inte partaja till max heller. det ska jag göra imorgon när vi ska fira Milla! då jeeevlar :) ska bli kulit

nu ska jag fortsätta pyssla i butiken ett tag till.....

fresten...har inte fått min friskvårdsersättning från jobbet, ringde å sa det till ekonomi, svaret jag fick va följande: jaa vi ser att du inte fått dina pengar. vi har noterat det å har alla papper på det, tyvärr är det inge prio, men när vi har tid över så fixar vi det. men vi kan inte säga när......

nääähäää. hur lång tid kan det ta? HIT MED MINA 1500kr!!!!!!!!!!! jag ska ju till frissan me dom pengarna!!! innan juli ska jag ha dom, annars kommer jag ringda varje dag 5 gånger om dan tills jag får dom. så d sååååå!!  :P


well well.....kan inte den här dagen vara över redan? pretty please?

bodycombat, it will kill you killer

igår körde jag Bodycombat på Sats, en blandning av olika kampsporter. va galet kul, men även galet jobbigt.......idag har jag sån träningsvärk i rygg å armar att jag tror att jag går av vilken sekund som helst! men tränarna va jätte duktiga å peppade upp en så man kände sig som en riktig fighter. ska inte avslöja vems/vilka ansikten jag föreställde mig när jag slog hahaha :) skönaste va när man skulle hålla ner ena handen som om man höll i nått å sen slå hårda slag neråt med den andra. å ena tränaren skrek spänn handen som inte slår, släpp inte "huvudet" hahaha, ska ni verkligen uppmana folk , å även lära folk hur dom ska hålla i nåns huvud å mata på med knytnävsslag? vart e världen på väg? :P

men jag ska kanske inte säga nått, det va ju kul! :) fast nu måste jag vila några dagar. gör ont i ryggmusklerna när jag andas...känner av dom tom när jag skriver på tangentbordet.....galet! å tröjan fick jag inte av mig när jag skulle byta om till skjortan på jobbet...haha camilla fick hjälpa till :)

började kl 8 imorse så jag får sluta kl 17, åååååå siiiii skönt!!! kanske blir grillkväll ute i nacka, MUMS! får se när det närmar sig vart vi hamnar å gör. vädret e det ju inge fel på iaf!! Me loves it!

måste även skriva att jag saknar Gaby å Lellie som är i NY, kom heeeeeeeeeeeeeeeeeem :) men glöm inte köpa nått fint till mig innan hahaha :) har mailat men inte fått svar.....gör ju inte saknaden mindre :( buhhuuuu

snart e det lunch å jag ska som vanligt duka upp en liten picknick på baksidan på den lilla gräsplätt vi har å njuuuuuuta :) idag får jag sällis också!

well well.....antar att intresseklubben antecknar som tokar just nu......hehe

Ha en toppen torsdag i solen!

pössi

sleepyhead!

halloj ba! :)

kom hem för några minuter sen, gick me Malle till tuben, skönt å ta en liten kvälls prommis efter alldeles för mkt mat i magen. galet mätt! så d kan bli :)

nu e jag tröttis....borde jag inte vara tycker jag. sov till nio imorse, å sen vid 10 somna jag om 1 timme å blev väckt när papsen ringde. sen blev det frukost/lunch framför en film, å sen en prommis. mysigt! :) hade ju planerat att sola, men det kändes inteb lika viktigt idag, när man fick sällskap betydligt mkt längre tid än man förväntat sig! trevligt! :)

well well...

imorgon e det jobb igen, sen träning i täby efteråt. tränade inte idag som ni kanske förstår....oooops hehe ;)
nu ska jag lägga mig i soffan å dega å dricka 5 liter vatten å rena mig efter all mat hihi

Puss på er.

Grattis Milla på 24 års dagen!!!


jaaaaaa måååå hon leva uti hundrade ååååårrrrrr :)


man får inte alltid som man vill

hejje!

självfallet har det varit strååålande solsken å värmebölja på min jobbhelg, what else? men jag är glad för er som kunde njuta! :) unnar er det! ;) efter jobbet idag så träffa jag malle, en något sliten men ändå glad hehe. vi åkte till......*trumvirvel* Kista gallerian.... blev spontant shopping sugen å drog med mig malle ner i shopping träsket :) å några fynd gjorde vi allt!
köpte 2 toppar å 1 kofta. koftan va en "bra-å-ha", å ena toppen föööööör sommrigt söt för att låta bli för ynka 149:- å sen en fiiiin fiiiiiiin vit super somrig "jag-e-head-over-heals-inlove"-topp...hehe...vet inte varför. but it had me at Hello! :)

va trött innan shoppingturen, men nu när jag e hemma, så e jag speedad till tänderna. å va laddad för sällskap. men icke. jahaaaapppppppppppppppppppppp, sorry fastna, händer lätt....aja, man får inte alltid som man vill. men lika glad för det är jag för jag har nya toppar *lalala lalala laaaa lalalalalalaaaaaaaaaaa * :) hoppas ni alla fick rätt melodi i huvudet :) (lika glad för det är jag.....meeeen gladast e nog räven)

iaf, dit jag ville komma va.......jag har tråkigt, inte hittat sov-ron i kroppen ännu, så här har ni lite snapshots :)

   

å båda topparna är perfekta eftersom man inte behöver ha nån BH :) me likey!

ville egentligen dela med mig av bilderna på mig som jag tog på gabys apple data igår. totalt förvrängda, å gaaaaalet roliga! men hon hann inte maila över dom i tid. kanske bjuckar på dom senare :) hehe såååååå fula!

näää nu ska jag försöka hitta min "sleeping-mode" jobb imorgon igen, sen ledig på tisdag. najsan bajsan! *höhö*

Puss

sl kortet vill inte bli mitt

kom hem för en stund sen. direkt efter träningen åkte jag å träffa Malle, hann inte hem i mellan å lämna grejjerna så träningsväskan släpade jag på hela kvällen, lagom kul INTE. hade heller inte busskortet med mig eftersom jag trodde jag skulle hinna hem, så det va bara promenera till stan. (har ont i axeln nu) väl hemma insåg jag att mitt busskort faktiskt går ut idag, så jag måste fixa ett nytt till imorgon. går till det enda stället här i närheten som säljer.....å han stängde framför ögonen på mig. :( så jag får fixa en sms biljett imorgon dåeeeee. 40kr typ KUL....*morr* aja. inte mkt att göra.

nu e jag super tröttis, måste bädda rent i sängen, sen bara glutta på tv å somna in. ser jag fram emot! :) är galet sugen på godis...men NEJ Nina NEJ! :P

hoppas ni mår bra!?

kramelikram

gud ler mot mig :)

för han gav mig sol på min lediga dag!!! ;) har håll på å tvättat nu på morgonen men även suttit i solen medans tvättmaskinerna gjort sitt jobb! ska ut å sitta en timme till, sen e det dax för träning, inte alls sugen faktiskt när det är så fint väder, men men, har redan bokat in mig på ett pass, så det e bara rulla dit :)

å jag hoppas gud ler mot gaby idag me när hon ska på sin arbetsintervju, jag tänker på sig iaf gumsan å håller alla tummar i världen :) go get them girl!!!

iaf.... sen efter träningen ska jag hem å duscha sen iväg å träffa malle. skööjans :) äääääälskar att vara ledig!!!

puss puss på er!

jag e kär i sats

plötsligt händer det....det spritter i benen efter jobbet, kan knappt bärja mig, kommer hem, byter om å hoppas likt en liten studsboll till gymmet.....ser framemot det, trivs under hela passet, svettas som en gris, går därifrån med världens största leende på läpparna.....ååååhhhh snart e jag vältränad som en gris. naaaaaaaaaajs. bara passa på å njuta för om ca 3 v när jag inte ser några resultat så kommer jag hata att gå dit. då kommer min kärlek förvandlas till hat haha

men nu e jag uppe på toppen på bergodalbanan å ska njuta till max, rida ut stormen innan den går nerför igen :)

har redan bokat in mig på ett pass på torsdag, å två korta pass på tisdag. weee :)  kanske hinna me nått på söndag oxå? nu jevlar smäller d sörrni ;)

nu ska jag diska bort disken från igår å hålla det rent. sen ska jag få sällis. MYS! en gång i tiden var det jag som hade konstiga å sena arbetstider...det va innan man uppfann kvällspass på riktigt tydligen...... :/ men men.... livet kan inte vara perfekt....vad skule vi då ha att klaga på?

btw. *peppar peppar ta i trä* Simba har inte kissat i sängen på flera dar nu, kan det vara så att han slutat nu? *ber till högre makter*

well well nu ska jag fixa lite sen sussi.

imorgon ringer klockan 06.15. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *snark*

men jag e ledig på torsdag igen. woooooohooooooooooooooooooooooooooooo *ler*

sov så gott nu sötnosar där ute.

puss puss

jag vet vad jag tycker, jag tycker att jag inte vet

ååååhhhhhhhhh. just nu hatar jag att inte veta....att undra...att känna...sen inte känna....att vilja veta, men själv inte riktigt veta.........blööööö........va det såhär det kändes? har helt glömt bort.....osäkerheten.....ovisheten....har fram tills nån vecka sen njutit av hur läget varit, bara vaaaaaaarit, tagit det dag för dag. sen VIPS så känner jag att shit.......det börjar likna nått bannemig.......å jag vill ju bara fortsätta som det varit, ta en dag i taget å bara vaaaaaaaaaaaaa. men samtidigt e jag osäker. jag vill veta, men skulle jag då kräva mer än vad jag själv skulle kunna svara på? kanske...?!

åååh, jag hatar att nojja, men just idag gör jag det. förhoppningsvis e det som bortblåst imorgon. hatar att nojja. å sen e jag feg, för jag vill inte vara den som frågar frågan med stora F:et...........för jag vet inte ens om jag är redo för det, men jag känner iaf att jag står å stampar vid ingången....å det är längre fram än jag varit på mkt mkt mkt länge.....

måste lära mig leva med ovisheten ett tag till I guess......för jag e fegare än fegis just nu.

å när jag håller på såhär så börjar jag överanalysera, å det får mig att tvivla på allt.....ååååhhhhh

somebody just shoot meeeeeeeeeeeeee

PANG!

tack! men tyvärr e min överanalytiska hjärna som vaknar till då och då odödlig, å kommer förmodligen "reboota" sig snart å börja överanalysera igen......cant hardly wait. weeeeeeeehooooooooooo hahahaaha

jag e störd, jag vet! behövde helt enkelt bara skriva av mig. tankarna höll på att rinna ut ur öronen på mig.

ni som känner mig vet att beslutångest är mitt mellan namn....å när det verkligen gäller VIKTIGA saker....så e jag som värst.......ååhhhhh.

*ruskar tag i sig själv*

sluta överanalysera kvinna å ta en dag i taget precis som du gjort innan, ändra inte bana nu å håll på å joxa.....KVINNA!

hehe

aja, over and out

// mongot

lite smakprov från en galen kväll



en helt vanlig lördag :) men ack så kul vi hade!! kvällen avslutades med buzz-race till klockan 6 på morgonen!! haha


äntligen lite sooooool :)

vaknade klockan 9 idag, försökte somna om.....men icke.....försökte få liv i herrn.....funka en stund sen slockna han igen.... vid 10 gick jag upp, satte mig vid datorn, roade mig själv...men ack så rastlös jag blev. vid 11 försökte jag få liv i herrn.....men icke. min charm måste legat på is. jag gick ut med katterna, jag satt och sola, jag gick å handla, jag gjorde iordning en grekisksallad m bröd till lunch....å det måset ha varit lukten av mat som fick liv i honom...haha. Efter en lunch ute på innergården, så la vi oss på en filt i vasaparken. åååååh si härligt. bara vaaaaa. va ca 20 min som va rätt kalla, men då va det bara burra ihop sig å hålla värmen. sen kom solen tillbaka å vi njöt ännu mer. Mysig dag! Nu håller jag på å tvättar förfulla muggar. sen ska jag träffa lellie å ta en liten after work när hon slutat. trevligt! vilken mysig lediga dag!

nää nu ska jag "roa" mig själv lite till.....hehe :)

dvs kolla på Gossip girl, va trodde ni? :P

Pussisar från mongot

image812

hejo bejo

igår kväll efter jovbbet åkte jag ut till mams å paps i lilla Nykvarn, sov där, eller rättare sagt somna på soffan innan kl 22 haha, va lite mosig tror jag :) idag har vi haft gårdsstädning, gått prommis me hunden, sen varit på IKEA. weee så sköj! har köpt en persienn till köksfönstret, no more stripping dvs hehe, + nya snygga handtag till köksluckorna så imorgon ska det borras, sen blev det lite smått å gott som vanligt, påshållare, klädhängare, krukor å lite skruvar å pluggar. kommer bli fin fint imorgon, vill börja redan nuuuuuuuuuuuuuuuu. men paps orkade icke, dom åkte hem igen å skulle kolla på hockeyn, å sen i natt ska dom hämta bror från arlanda. han har varit en vecka på rhodos, najsa. varför fick inte jag följa me? *morrar* hihi

näää nu ska jag äta lite glass tror jag, sen ska jag vänta in malle, sen ska jag fixa till mig lite, sen ska boxen med vin öppnas. mmmm, vattnas i munnen! ;)

ha en toppen helg!

pössi

trötta onsdag.

hejo bejo!

ida e jag tröttisen. drack lite vin igår, oväntat trevligt blev det. Vi åkte till gärdet å kollade på kollegorna som skulle spela brännboll, vi skulle hejja, när vi kom dit så hade dom redan åkt ut efter första matchen. hallåååååå???!!! där stod man å frös i onödan lissom. dålig stiiiiiil hehe säger hon som inte ens va me å spela :P

vi smet iväg lite tidigare från eventet å samla ihop oss hemma hos malin å gusti, efter att man fått upp värmen igen så bar det av till Soap bar, jaa du det e sant, efter 4 månaders uppehåll så va vi där, på en tisdag av alla dagar. men vi kom runt halv elva å jag drog runt tolv. Då kom nämnligen favoriten dit å hämtade mig, han kom in en stund och umgicks men sen hoppa vi på hojjen å åkte hem :) va jätte härligt å ses igen efter 1v utan att ha setts alls......veckan ifrån varann har gått otroligt smidigt å fort förbi, men när vi sen sågs så kändes det som det va länge sen vi setts, fast ändå inte. skum känsla. men blev otroligt glad av att se dig, dagen kunde helt klart inte slutat bättre än va den gjorde! tack för det du, det vet vem du är ! Vi kallar dig Mr.Snooze än sålänge :)

ikväll ska jag hem å fixa sista personliga brevet till skola nr 2. skickas imorgon. å då ska jag även leka med gabsan efter jobbet! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. länge sen vi umgicks bara hon å jag. ska bli mysigt! my beloved friend forever!!

idag slutar jag 18.30, iaf 30 min tidigare, skönt, håller på å somnar stående, el på hövve, eller mitt i ett samtal, ja u name it, during sex typ.....gaaaaah, give me a bed and let me sleeeeeeeep! :)

well well. thats all for me folks.

ha en mysig lill-lördag! :)

puss

ibland förvånar man sig själv....

somnade tidigt igår, runt tio....missade massa samtal, tråkigt, hade velat svara jueeeee :)

men det positiva med det hela är att jag redan har tvättat klart :) bara lite kvar i torkskåpet, å nu ska jag börja städa! shit, dagen kommer bli lång ida ;)

Idag ska vi ha brännbollsmatch alla butiker imellan. the winenr takes it all! beroende på hur kvällen ser ut med sällskap eller ej så kommer jag kanske svänga förbi där. we´ll see.

näää nu ska skurhandskarna på!! :) e faktiskt sjukt sugen på städa, anledningen? jo jag satt å kolla på hemnet.se å såg massa fina lägenheter, å tänkte SHIT min e minst lika fin om inte finare, bara lite smutsig just nu, så här ska´re skuras å göras fint :)

sen blir det lunch/fika med Youssef runt 2 tiden el någe sånt. skulle ha tränat idag, men e alldeles för snorig, inge bra inge bra. får avvakta några dagar!

puss på er. njut av solen trots att den inte värmer så mkt!


(inlägget skrev jag den 13 Maj, dvs igår, men den lyckades inte publicera den då tydligen!)

smidig-qonzales?

japps det e jag. Imorse skulle jag byta kattsand å insåg att det fanns rätt lite kvar, sprang över till ica å köpte mer, öppnade den fulla påsen med kattsand endast i ena kanten, höll i den andra...........å påsen går sönder......tur nog inne i badrummet, men mitt i morgon stressen efter ett oplanerat ica besök iklämt i schemat så dräller jag ut mer än halva påsen med kattsand på mitt lilla badrumsgolv......tårarna va nära må ni tro.......åååååhhhhhhhhhh. men jag hann ändå :) trodde jag ja...... när jag väl satt på bussen inser jag när jag kollar i almenackan att jag börjar om 10 min, å jag sitter på första bussen av 2 å kommer inte hinna, jag trodde ju jag började om 25 min. feeeeeeeeeeeeeen. aja.

å en mindre rolig nyhet. jag som va så stolr över simba.....igår när jag kom hem så hade han kissat i sängen.... *gråter* vad ska jag ta mig till? ska låta veckan gå, fortsätter det.....då måste jag ringa veterinären å be om råd asså.....blir galen!!!! :( han som varit så duktig i några dagar....... blööööö katt jävel, rent ut sagt.

nää nu måste jag diska. orkade inte det igår när jag kom hem från Mikisen. där vi haft en nostalgi kväll å kollat igenom alla hennes 6 album med start år 01 å framåt....geeee va små vi va!!! å shit va åren har gått. å HERREJEVLAR vad jag måste träna mera...hahahaha säger jag efter att ha ätit 2 muffins idag....meeeeeen Camilla på jobbet fyllde faktiskt ååååår hehe ;)

diska va det ja.... hehe :)

Puss på er söta

ger min vänstra arm för att få vara ute i solen

men icke sa nicke, här sitter man på jobbet, men nu e klockan runt halv tre iaf....slutar vid fem å ska på direkten åka hem till Mika i Hägerstensåsen å bli bjuden på middag ute på hennes balkong. oj oj oj så trevligt :) bara tacka å ta emot :D kul å ha så underbart underbara vänner!!!! vad vore livet utan? det hoppas jag att jag aldrig behöver få reda på.....

Imorgon är det måndag, å jag har planerat att träna stenhårt fram till midsommar. dvs 5 v framåt. ursh vilken dålig ide såhär i efterhand.... haha. har tyvärr varit lite dålig på träningsfronten sista tiden....å måste faktiskt skärpa mig!!! det e så lätt å bli "förslappad", dvs när man träningar mindre å mindre å sen ingenting, orken försvinner såfort. å jag vill träna jag vill hålla mig i bra form!

kvällen igår blev inte riktigt som väntat.....jag kom hem, åt, å det gjorde jag för fort, fick ont i magen, la mig i soffan. å somna...........å sov å sov å sov å sov. skulle varit hemma hos Lellie vid åtta tiden, skulle även mött upp daniel å malle. gjorde jag det? näää jag sov, åkte jag till lellie, nääää efter min sömn va jag så sjukt groggy att jag knappt orka gå å kissa. kollade lite på körslaget, men somnade innan den va slut igen....haha. trött? jag? nääää dåååååå :) sen vid elva rulla jag upp i sängen å sov hela natten låååååång. Idag e jag snorig å hade huvudvärk till en början. tung i bollen, hoppas det inte blir värre :/

ska köpa en liten fläkt idag å ha uppe i sovloftet, börjar redan bli lite varmt om nätterna, å varmare kommer det bli, spec om man sover 2. så nu har jag kommit på en bra lösning som jag hoppas håller :) å får plats....... blir bara den minsta fläkten, inte den starkaste, men tyvärr får omöjligt en större plats fär uppe. men nått är bättre än ingenting!!

just nu är jag inne i en "jag vill ha" -period. jag vill åka till new york ändå(för shoppingen skull), jag vill ha en macbook, jag vill ha en iphone, jag vill ha massa sommar skor, jag vill ha nya solglasögon, jag vill ha träpersienn till köksfönstret, jag vill ha en ny tavla till hallen, jag vill ha jag vill ha jag vill ha....hehe

ska unna mig en fläkt iaf. för heeeela 86kr. bra med personalpriser ibland :)

its the final countdown....

1 timme kvar.....

det är helt dött i butiken....heeeeeeeeeeelt dött. så sjukt tråkigt. å facebook å hotmail m.m har dom spärrat, men inte blogg.se, men snart så har dom säkert gjort det också *gulp*

men vissa andra sidor har dom inte heller spärrat....så idag har jag surfat på massa amerikanska siter å kännt mig som värsta hackern...haha. UP YOURS!!! look at me look at me....Im surfing the INTERNET...hehe jaja beter mig som 4 men what the heck. ibland får man va det :)

vinet står på kylning i jobb kylen, *classy* å ska direkt hem å hoppa in i duschen å sen möta upp malleballe. ser fram emot ikväll, kan nog bli riktigt trevligt! Sabina e ju en av det gulligaste tjejerna i världen :) å sen har jag nog inte sett henne full så många gånger heller, så kameran ska me :D mohahahahaha hehe

gud va ond jag e idag......ond på ett bra sätt :) men jag mår super bra just nu så jag njuter. dock har jag ångest, måste ju jobba imorgon, buuuhuuuu. jag vill bara vara i sooooolen jueeeeeee :P

å sen vill jag faktiskt att en viss person kommer hem också ;)

aja. nu ska jag hacka vidare å bli lika glad varje gång när en hemsida funkar :)

peace and love.

ingen är gladare än mig idag!! :)

Igår la jag min nya madrass på plats, bäddade rent i sängen å fixade soffan till dess normala. och hör å häpna.......jag fick sova helt ostört hela natten!!!! katt jeveln kissade inte i sängen!!!!!!  fattar ni? weeeehoooooo *gör frivolter*

sov lite oroligt dock, såfort dom lät konstigt så satte jag mig upp i sängen å tände lampan å tänkte "neeeej har dom kissat!!?!", men ICKE!!! ååååhhhh guuuud vilken lättnad. ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka min underbara lägenhet i dess helhet. no offens soffan, du e bäst, men efter ca 3 månader sovandes i den så har jag saknat min säng :) å min nya bäddmadrass ska vi inte snacka om, sov som en prinsessa :) men snart e det dax att kasta täcket å bara sova i påslakanet, annars blir det galet varmt, speciellt om en viss herre ska sova där också, behöver inte nämna några namn, vi kallar honom kort å gott Mr. Kamin, eller Mr.Snooze, its a tigh, han e 50/50 haha

å idag är det lika kanonfint väder som igår, hann få lite sol på mig då, medans jag vänta på tvätten, men sen va det mkt fix med madrassen å städning. å sen somna jag :) å sen fick jag stressa iväg till middagen, men jag hann! *klapp på hövve* åååh vad jag älskar våren!!!!! har vårkänslor i hela kroppen, det bara spritter om mig idag!! fast inte i morse, gudans va trött jag va, länge sen jag snooza så mkt...hehe.

läste att det ska bli 25 grader imorgon, å jag jobbar :( skulle vilja vara hemma hos mams å paps å pula i trädgården å grilla å bara vaaaaaaaaaaaaaa. men icke icke. men vi ska iaf fira lellie, å kanske abbe? efter jobbet, det ser jag fram emot. å ikväll ska jag å malle på inflyttningsfest hos Sabina. ska bli kul!

har precis varit på lunch, satt i solen i 45 min, guuuud va skönt!!!

hoppas ni är minst lika glada som jag e idag. världens bästa fredag, fast man jobbar i helgen!

kramisar

Grattis Lellie 25 ååååååååååååååår!!!

image811


weeehoooooooooo!! Im a big big girl in a big big world :)

grattis grattis grattis. Ses ikväll sötisen!!

*stolt kattmamma*

glömde berätta att jag va ute med kissekatterna igen i deras koppel. men nu förberedde jag mig mera. hade dom i selet i 15 min inomhus först, sen på med kopplet, sen massa kel å beröm. i 15 min kröp dom fram eller som simba låg som en död fisk å vägrade röra på sig. men sen lockade jag med skinka å då va inte Neo sen å börja hasa sig fram, fick hålla handen under magen så dom skulle fatta att dom faktiskt kan gå normalt i selet, seeeeen fatta dom, å sen va det ju askul att springa runt ute, Neo va lite coolare än Simba, å sen kom grannen å skulle slänga sopor, så pissa typ Simba på sig men Neo va stört cool. så vi slängde in Simba igen å så fick Neo gå runt själv ute ett tag. det va betydligt mkt skönare för mig, med tanke på att dom går ju inte direkt åt samma håll dom små liven. så nästa gång måste jag ha med mig nån som håller i det andra kopplet! för mina bäbisar ska nog få va ute lite nästan varje dag, å sen nån dag så ska jag packa ner dom i väskan å ta me dom till en park å köra lite picknick :) jag e världens bästa kattmamma tror jag !!!


:)

somnade innan klockan elva....

trött tröttare å tröttast, det e jag! anledning? inte den blekaste aning faktiskt. men jag e döds trött efter klockan 22 på kvällen, å fast jag sover till 8 på morgonen, så kommer jag knappt upp ur sängen :/ hmmmm..... men imorgon e jag ledig å ska sova ut innan det sedan e dax för träning, tvättning, mer städning (katterna stökar ner som aldrig förr), å sen lunch med Youssef. å sedan hem igen, fixa till sig lite å sen ska allas våran underbara Lellie firas, för imorgon fyller bruttan 25 år!!!!!! weeehooooooooooo. så vi ska till Fridays å leka amerikaner å äta god mat å dricka drinkar :)

men imorgon är en annan dag....idag e det onsdag å jag har varit på jobbet i vad som känns som flera timmar, men endast är ca 30 min.........KUL! eller inte..... meeeeeeeeeeeeeeen, efter jubbet ska jag hem å byta om sen ska jag träffa Sabina, å det ska bli jätte kul, för det var ju bara sisådär 4 år sen kanske? om inte mer....galet! så det e helt klart på tiden. men sen ska jag även träffa henne på fredag också, då hon har inflyttningfest, eller "flytta-hem-igen"-fest :)

det ser jag fram emot!!

å ja du lellie....vad ska jag göra om dom spärrar blogg.se också? då är det nog bara ta livet av sig asså....hahaha, nääää dåååååå! men ack så tråkigt man skulle ha i kassan..... men det skulle nog bara vara bra, för om man inte kan använda det ,då måste man använda sin fantasi å hitta på saker att göra för att inte ha tråkigt. med facebook nära tillhands så slipper man ju det. så tänk er va kreativ jag kommer bli :P

Nästa tisdag ska vi ha Brännboll med jobbet, mot alla andra stockholms butiker, på min LEDIGA dag, å folk blir sura för att jag inte ska va me...men common? dom som jobbar den dagen, får gå tidigare för att vara med, men får betalt, vi som är lediga, vi får nöja oss med att dom bjuder på mat?! DÅLIGT! känner såklart att man BORDE vara me......hmmm....men jag e kass på brännboll, men ååååhhh. här kommer mitt dåliga samvete fram å slår mig själv på näsan. ORKA....men men. kommer säkert dyka upp där iaf. men om jag ändå ska dit å kolla, så kan man ju lika gärna vara me...inte för att jag skulle vara nån tillgång för laget, men lite kvinnlighet gör alltid saker bättre haha :) aja vi får se. Adamp ska ju vara me i vårat lag oxå, så vi kanske har en chans å vinna? eller va säger du adamp? du e inte kass va? för då får du feeen inte vara me asså :P

nää nu ska jag skriva ut lite skyltar åt mina kollegor å sen räkna ner 2 timmar tills min lunch, hoppas solen e framme då så man kan sola fejjan lite :) vill ju inte vara flekfis när herrn kommer hem brun å fin inte! *solarieöarna nästa annars* 

Puss på er mina söta vänner!

åhhh neeeeej

nu har dom spärrat Facebook på jobbet, även hotmail å aftonbladet m.m. jaha, nu e det officiellt. mitt liv är över! hahahaha ;)

näääääää dååååå. men tråkigt e det ju...såklart! nu måste jag ju se till å faktiskt HA ett liv......hur ska detta gå? :P

ikväll blir det träning, måste komma igång igen. har varit lite lat sista 2 veckorna...men nu ska d bli ändring på det! känns dom jag gått upp 5 kilo senaste 3 timmarna...hmmm...måste detoxa mig själv, bär nog på för mkt vätska el nått......inge bja inge bja.

näääääää nu har jag faktiskt saker att göra, faktiskt massa saker...vart ska jag börja?

börjar med att maila å ringa lite kunder. strulärenden e ju sååååå kul! *hmpf*


sikken kväll!

Gårdagen började med jobb för min del, eller mellan 12-16. helt dött va det i butiken, så jag hade inte behövt vara där....mooooorrrrrr.....well well. Påväg till jobbet så va det en olycka på vägen så vi fastna i trafiken, tydligen hade nån man gått över E18 å blivit påkörd......COMMON?! vem går över E18? satt fast i ca 30 min, men sen rulla det på igen när ambulans helikoptern hämtat mannen. Hoppas att han bli bra snart igen, å att han aldrig går över motorvägar igen!!

Efter jobbet ilade jag hem å fixade till mig, i lockat hår å kort kort åkte jag hem till Malle å fick en å annan busvissling. ja ja ja, det e inte så att jag klär mig så varje dag klockan halv sju, okiiiiii?! så tyst på er! hehe :)

Hos marlene började vi mingla med rödvin, sen åt vi massa goda doritos chips, sen va maten färdig, kyckling och squashpasta, mkt mkt gott!!! Bra gjort Malle!! :) sen fortsatte vi pimpla vin, vid kvart i tolv hoppa vi in i taxi bilarna å drog mot söder, gick till "ett ställe", å dansa å dansa å dansa å dansa!! Vilken kväll!! :) å sen dök en viss herre upp och joinade oss. KUL! :) sen blev klockan tre å fyllekäket skulle inhandlas, sen missades sista tuben hem så det blev taxi igen. sen blev det brottning i trappuppgången å skämde ut oss för grannarna hehe, men det bjuder vi på :)
Idag har jag varit på ikea å köpt ny madrass å sen va vi i djuraffärn å köpte koppel, men det va läskigt ute tyckte kissekatterna, men dom vänjer sig. tillslut :) å sen hann vi me att stor handla också. så nu finns det mat hemma hos mig. HÖR Å HÄPNA!!

ska ta å städa undan lite här hemma, för i veckan e jag bara ledig i torsdag :/ tråååkigt!

har precis ätit honungsglacerade ribbs, såååå himla gott. mer mer mer mer mer :)

aja. det va allt för mig å denna helg. lägger upp lite bilder på oss gals.

image805

image806

image807

image808

image809

image810

puss på er å ha en mysig kväll!

your wish is my command :)

image796
myspys på kattställningen :)

image797
ekorren simba :) crazy eyes huh?

image799
simba leker modell, och försöker inte lägga märkte till huggen i ryggen...

image798
böghögen på köksbordet, simba släpper inte blicken från kameran trots att han blir antastad hehe

image800
till sist satt den, neo gav upp å simba fick posa ifred :)

image801
å en sittandes bild oxå....

image802
Neo lacka å ville inte alls va me längre....

vem behöver vänner när man har katter? haha :)

denna dag borde hamna i guiness rekordbok

.....som den lääääääääääängsta i väääärlden, å bland dom tråkigaste också. fy bövelens vad uttråkad jag e :/ ca 30 min kvar innan jag slutar från jobbet. men ikväll ska jag faktiskt inte göra mkt alls. slänga ihop en god fetaost sallad å mums på den, å sen kolla på en film kanske? kanske få sällskap? kanske pilla mig i naveln? kanske hata det faktum att jag ska jobba imorgon, på min lediga lördag *snyft* men seeeeeeeeeeeen imorgon kväll. då ska vi ha grymt kul :) pardy hardy hihi

tjejmiddag + utgång, kan det bli bättre? tror fen inte d asså :)

sen på söndag ska jag till ikea å shoppa loss, eller shoppa loss å shoppa loss, ska inhandla en ny madrass till mitt sovloft, en mjukare å skönare? om det va d som va problemet, vill snarare ha vilken som helst så länge det inte finns massa intorkat kattpiss på den :) ska bli härligt att få sova i sängen igen.... ska köpa "fy-spray"å spraya...för om dom kissar igen.....då skjuter jag dom. PANG, bara så där....LÄTT!

haha...neeeee, skulle jag inte kunna göra...men kanske med en softair gun, bara för att, för att få känslan :) *knasi*

yeye. nu ska jag dra benen efter mig ett tag till. sen hem å pilla naveln :) eller kanske borde hitta på nått? hmm....

nån ide någon?

slapp dag

hejjobejjo!

Igår va det Valborg och vi va hos Eric i Sollentuna. Grillade å hade det trevligt. Å dansade sönder den enda skivan som gick att dansa till....i vardagsrummet :) planen va att vi skulle gått ut, men sen blev klockan över elva å alla kände att vi skulle skita i det. så d gjorde vi. Vid 00:40 skulle våran buss gå in mot stan. vi hoppade på bussen, vi åkte å åkte å åkte.....å det kändes som vi kom längre å längre in i skogen. när texten "kevingeringen" kommer upp som nästa hållplats börjar jag ana oro. ligger inte det vid danderyd? joooodåååå det gör det. så vi gick av vid danderydssjukhus, 01:14, då vi skulle ha varit i centralen för länge sen. men vi har lyckats ta buss 697, fast åt fel håll, fast med exakt samma avgångstid. SUCK!!! men men, det va ju bara ta tuben till stan tänkte vi......å det va ju rätt...men vi fick vänta 28 min innan den skulle gå....kuuuuuuuuuuuuuuuuul!! INTE. väl hemma va jag tröttare än tröttast å slockna som ett ljus, inte ens vaknat till lite när mobilen ringde vid 3. stackars lilla utmattade flicka :)

det enda som gjorde att jag överlevde felåkningen va chokladbiten vi köpte i automaten vid tuben...mmmm, twix is the shit ibland asså :)

Idag har jag legat å degat fram till halv två, sen pallra jag mig ut å la mig i en park. efter 30 min blev det kallt å molnigt. :( så jag gick hem igen, pantade burkar *dutti* å gick å handla, å sen hem å baka :) blev en chokladtårta. MUMS. så nu mår jag illa efter allt jag tryckt i mig. man e bra rolig ibland när man går förbi glassen på ica å tänker "nej nina", går förbi godiset å tänker "nej nina" blir sugen på att baka å hinner inte tänka förrens jag tar ut skiten ur ugnen å mofsat i mig halva, då tänkte jag ett svagt "nina nina nina...." haha :) men gott va det! finns massa kvar, kom över å ät vettja :)

nu ska jag röja lite här hemma. syns inte nånstans att jag städa i tisdags....hmpf....jag e som en virvelvind som skvätter kläder å grejjer runt omkring sig, å katterna hjälper mer än gärna till å hårar ner å skvätter kattsand som om det inte fanns nån morgondag. ååååh vad jag älskar dom *sliter sig själv i håret* men jag ska iaf fixa det fint nu. för det finns nån som jag vill vara duktig inför, å då måste jag städa mer.....tydligen.....haha.... :)

har även borstat katterna idag.....om å om å om igen.. det slutade med att jag hade 3 katter, SHIT vilken stor tuss det blev av allt hår....gaaaalet. men den katten slängde jag i soporna ;) 2 räcker gott å väl. kanske borde raka dom? hehe :) *djävulshornen växer*

nääää nog med detta skitsnack. fix å don tajm. sen ska jag ut å promenixa! för jag e en riktigt kläm käck bulltant idag :)

puss på er.