torka på inlägg

sorry borry. men mkt i hövve å små grejjer hela tiden i skolan. saker som retat mig, saker som bara tar onödig tid å energi. meeeeeeeeeeeeen på lördag drar jag till Åre å gömmer mig i snön i några dagar så blir det nog lite bättre sen :) ska bli grymt skoj! 

nu ska jag plocka lite här hemma, sen läsa igenom arbetet inför redovisningen imorgon, sen somna hyfsat tidigt, eftersom jag ska upp tidigt imorgon å tvätta...weeeeeeeee :P men det måste göras, annars får jag åka med rumpan bar i backen. å jag tror att det inte skulle vara så kul, plus att det skulle vara rätt kallt också! hehe

annars är allt som vanligt...eller njaaa....inte direkt. herr T har jag ledsnat på, å nej han har inte lovat mig någonting alls, å jag va nöjd med det vi hade, men när respekten kommer å går....ja då kommer inte jag bestå.... han har ringt nu 2 ggr, jag har inte svarat... nån ny å bra ursäkt? förmodligen...aja. får väl se om han ringer igen, annars ringer jag å kollar läget innan jag drar till Åre, han ska ju trots allt till thai i 4 v sen..... å på den nya fronten så jaaaa.....hmmmm. herr M..blev mer å mer intresserad. å PANG så blev det lite för mkt på en gång......men det kanske jämnar ut sig å blir bra, kanske bäst, eller så kanske det blir för mkt å rinner över, eller så rinner det bara rakt ut i sanden...det vet ingen, inte ens gud :) intresset finns fortfarande....men för på kille är aldrig hett. AMEN :P inte en för på tjej heller för den delen ;)

nää nu måste jag göra ett sista ryck!

puss på er!



She nailed it!!!

YEAY!!!!! fick VG på ekonomitentan :) tom 38,5 poäng av 43!!! shiiiiiiiiit!!! det trodde jag verkligen inte!!! å säg nu inte; "ja ja sääääääkert!" för jag trodde verkligen inte det. handen på hjärtat. innan kändes det lite kört, under tentan började jag räkna ihop möjliga poäng för att veta när jag skulle sluta ordbajsa hahaha. men det gick ju fin fint!!!! *lycka* men det sorgliga är......hade jag varit tvungen att göra om tentan imorgon....hade jag fått 2 poäng. haha. informationen lagras inte speciellt länge. ut med det gamla in med det nya :)

näää nu efter att jag precis kommit hem från annisen å krypit ner i soffan så ska jag kolla lite på burken sen somna in så sött så :)

sov så gott vänner!!


massa kramar

Nyklippt å fräsch :)


Nu har jag toppat håret å lagt in lite varma slingor i. Kalaset gick på 600kr. BRA PRIS! å jag är faktiskt nöjd. va lite inställd på lite ljusare, men det känns fint å naturligt. Hinner med en slingning till innan sommaren å det e ju då man vill vara ljusare :)

meeeeeeeen en negativ grej med elevbehandlingar.........jag satt still i 4 timmar!!!!!!!! min rumpa hatar mig å min rygg känns som på en gammal gammal dam! ursh å fy. men jag överlevde!

Idag bestämde Pipp å jag......efter många om och men......att vi ska åka till Åre den 28 Februari, väääääldigt snart, så vi kommer skippa thailand. men rent ekonomiskt å skolmässigt så gjorde vi nog ett bra val! men thailand är ju alltid thailand.....dvs UNDERBART! meeeeeen, lutar mot att jag ska dit i vinter kanske ändå med familjen, så jag ska inte gråta blod, inte allt för länge iaf! :) Åre kommer bli kul, kaaaaaaallt men kul :) vi är ett litet gäng så party kommer stå på schemat, å en jäger kommer jag behöva för att ens komma ner i dom branta backarna som jag vet Pipp kommer försöka dra ner mig i!!! kanske ska bära hjälm i år? vill ju leeeeeeeeeeva :)

Till middag idag blev det hemlagat, spagetti med köttfärssås. å i såsen hade jag i oliver å feta. mkt mkt gott :) å nu har jag matlåda tills imorgon *dutti flicka*

nä nu ska jag gå en liten prommis bort till tempo butiken å hämta ut lite årsredovisningar från Astra, ska börja på ekonomiarbetet imorgon med tillda, bättre sent än aldrig! blir nog bra till slut!

aja. bara klä sig varmt å ge sig ut!

Puss på er

björn axén academy!

dit ska jag idag på elevbehandling, tänkte att det kan vara värt å prova, betydligt mkt billigare än många salonger här i sthlm. å nu som student som även har planer å drömmar om att åka till Thailand så passar det min plånbok perfekt :) Hoppas jag blir nöjd bara, men hur svårt kan det vara att göra slingor å klippa topparna? ;) sånt gör ju jag själv på mamma! 

dock måste man räkna med 3 timmar minst för behandlingen....åhhhhh inget som är lätt för en rastlös nina, men jag har iaf inge skola idag så tiden finns :) å blir man inte nöjd så kan man alltid klaga å få omgjort gratis :) kunder har rättigheter!! nää men håll tummarna nu att det bli super fint! 

ska duscha lite fort nu, sen ska jag vara där vid 13.15. men det ligger ju här alldeles intill så jag behöver inte stressa!

å btw.....jag å Pipp måste ta ett beslut om vi ska me till Åre elle inte....hmmm....inte det lättaste att göra, speciellt när vi inte vet om thailand ens är möjligt att genomföra just nu....åhhhhh.å allt prat har ju fått mig galet sugen på att åka skidor! men men time will tell, som med allt annat!

Ha en bra tisdag alla!

puss å kram

jag har lurat min förkylning

moahahahahahaha.....ehmmm....skratta först skratta sist? oh nooo...hehe. har inte haft nån feber på hela dagen idag så jag har bestämt mig för att ge mig ut på äventyr....eller ja hem till Mr.T. på schemat står middag, vin å kanske en rulle. annars mest kramkalas, perfekt medicin tror jag :)



har nu duschat å sminkat mig å går inte längre runt å näckar å helt plötsligt ser jag nästan frisk ut, å mår bättre.......iaf tills näsan börjar rinna å jag hostar till...men meeeeen. jag är värd å må lite bättre nu. har fått skavsår av 2 dagars soffliggande. inge kul alls :(

btw......har jag berättat att jag å anna-panna förmodligen ska till Åre? endast 4 dagar dock. våran dröm att åka till thailand i 2 v verkar skita sig eftersom vi missar så mkt i skolan. på denna lilla Åre get-away skulle vi endast missa 2 lektioner på måndagen :) vore kul, dock e det ju år och dar sen jag åkte, men tom i Åre måste dem ju ha en barnbacke ;) vi blir ett gäng på 8 personer eller liknande. GÖTT! *hoppas hoppas* känner att jag vill lämna stan i några dagar iaf.....oavsett värme el kyla....behöver lite ääääääääventyr ;) dock så slår ju thailand Åre med hästlängder........men man får inte alltid som man vill, å i Åre får vi bo gratis :) weehoooo! me likie! 

aja. nu ska jag packa en övernattningsväska sen leka lite mer med spotify, my love, it was love at first sight! :)

Puss på er alla på Alla hjärtans dag!! Ta hand om era nära å kära!!! vad vore livet utan dem? NOOOOOOTHING!


låååååååångtradare från mig till er :)



HoPe, LoVe & DrEaM

win a date with tad hamilton

jaaaaa, bara att inse, istället för att vara uppklädd i min nya fina kjol å laddad till tusen å svänga mina lurviga på stan så sitter jag här hemma, med en skål godis, en skål med halstabletter, en rulle snytpapper å mängder av cola å te å kollar på "win a date with tad hamilton" men jag klagar inte.....för om jag ändå nu ska ligga här sjuk å tycka synd om mig själv så kan jag kolla på hetingar på tv. å gudarna vet att han är HET! :)



het het het het het het :)

å jaaaaa jag får bete mig som en 15 åring å ha en liten crush. jag är sjuk på min lediga helg å tycker synd om mig själv!!! :)

sjuk på sin lediga helg :(

bläääääää. mina planer har förstörts, min vilja är stark men min kropp säger ifrån såååååå tråkigt! hade lyckats pussla ihop, malle, gaby å bina på en utgång ikväll. å ack så sugen jag va, tills jag vakna i morse, å ville skjuta bort min snoriga näsa å dämpa febern med några slag mot huvudet :( men insåg ganska snabbt att det är nog bara å rida ut denna våg. finns inte en möjlighet att jag skulle orka göra nått, höll å dö när jag laga mat....å då överdriver jag inte. va så varm av febern att jag stod naken å stekte kött hahahaha. vilken syn :) tur att man har rullgardiner ;)

börjar få skavsår, legat å surfat å kollat tv hela dagen.....ursh sååååå tråkigt!!! vissa dagar är det guld, men inte när man blivit sjuk å egentligen vill vara frisk å vara ute å leka :)

men meeeeen. jag hoppas iaf jag mår liiiiiite bättre imorgon, för jag ser fram emot sällskapet som är in planerat å även händelsen ;) måååååååste orka! aja, morgon dagen visar, som tur nog är det en lugn kväll å det borde man väl orka? 

nu vill jag orka gå å köpa godis.....iof så kommer jag säkerligen inte ens känna smaken av dom....men mest för att jag tycker synd om mig själv som sitter ensam hemma en fredag när jag är ledig på lördag å egentligen hade planer på att hitta på massa kuligheter.......men nu sitter man här.....blöööööööö 

welli welli........ska nog ta mig en dusch för att sen besöka ica å köpa "tycka-synd-om-sig-själv-godis :) så det så!

å om ni inte hör nått från mig senare.....så har jag dött på vägen till ica av utmattning....så ring en ambulans.....men oroa er inte. jag måste ha dött lycklig....med godis i handen haha :) *peppar peppar*

Massa sjukling kramar till er. fortsätt vara friska å krya!




ny vecka nya tag :)

hej hej. 

redan tisdag! hittills har jag hunnit med att jobba helgen som va, å besöka en inflyttningsfest i telefonplan, mkt mkt roligt hade vi där, blev en hemmafest som vi lämnade runt 2 tiden. laaaaagom berusade, tre steg innan stupfulls-läget hehe ;) tur som jag hade började jag kl 11.45 på söndagen så jag mådde faktiskt bra hela dagen, dock trött på eftermiddagen. men det va det värt!! :) 

igår va det skola hela dagen, sen träning med Lellan å gaby å dagen avslutades med bio, Benjamin Button, vacker film, å sen sleepover at gabys place. låg å snacka till kl 3, som när man va 16 :) Idag vaknade vi lagom trötta å fixa frulle sen iväg å träna. Kul var det, sen blev det lunch å senare en fika. vilken dag, vilka vänner!! :) forever love, forever in my life!

Imorgon börjar dagen redan 08.30 i skolan :( sen lektioner till halv ett, sen möte på Rusta vid halv tre, sen möta upp Malle runt fem. ååååh så jag har saknat den tjejen!!! :) å äntligen får vi leka igen :) å i helgen får jag leka med sabina, känns som års sen vi sågs, måste vara minst 1 v sen :P

Nu ligger lilla familjen här i soffan å myser med macbooken å kollar lite telly. macbooks kameran har snapshottat lite å förevigat denna kväll :)

Kärlek till mina älsklingar som ger både mig å varandra kärlek också! :)






HoPe, LoVe & DrEaM

Mysdag på landet!

Hej hej

äntligen är tentan över, ena halvan gick jätte bra, den andra vill jag begrava, jag hoppas jag lyckades skrapa ihop lite poäng där iaf så jag lyckas få G, ursh va jag inte gillar ekonomi!!

Idag har jag inte gjort mkt alls, åkte hem till mams å paps igår och är fortfarande kvar här ännu. Har myst med brors hund hela dagen, gått 2 prommisar i snön, en när det snöa å en när det inte snöa, det blev en långprommis i skogen, Anki´s favvo, få springa löst i skogen å hoppa runt som en liten hare! :)

ska ta mig ett bad nu, hade planer på det tidigare idag, men det kom annat i vägen å sen insåg jag att klockan va 4 å jag ville fixa mat åt mams å paps så då fick jag bråttom med tanke på att dom skulle vara hemma 30 min senare. Hann inte få klart maten tills dess, men 17.50 stod det klyftpotatisar å grekiskafärsbiffar med salsa på bordet :) Bra ihop kokat av Nasse tycker jag :) Å nöjda miner var det vid bordet!

nu har både Anki å pappa somnat här brevid mig, låter dom sova, så hinner jag fixa mig. sen ska vi på bio i heron city, tiden avgjorde vilken vi skulle se och med dom reglerna så blev det antingen seven pounds med will smith eller yesman med Jim Carrey. mamma vann med sin röst, "draaaaaaaama, jag äääääääälskar draaaaaaama!" som ni då säkert förstår så får inte jag å pappa skratta häcken av oss till jim carrey, utan vi ska kolla på en draaaaaama :) hehe. ,men den verkar också bra. men om den är dålig, ja då vet ni vem vi kommer skylla på :)

nu väntar badet på mig! åååååh si härligt!!!

ha en mysig fredag kväll, det ska jag ha, dock upp å jobba imorgon, buuhuuu!

kramar

dagen innan domedagen :/

imorgon smäller det.......ekonomi-tenta kl 13.00, å här sitter jag å surfar lite.....mamma hur har du uppfostrat mig egentligen? :P så skönt å kunna skylla på någon hehe.

håller faktiskt på å tvättar samtidigt som jag pluggar ekonomi, så gott folk, 4 Februari 2009, en dag att minnas, den enda dagen nina gjorde 2 vettiga saker på en å samma dag :) de ni!!! tihi

inte bara jag som tycker ekonomi är tråkigt......Simba tycker också det.....för det innebär att jag inte ger honom uppmärksamhet......



så för att försöka få min uppmärksamhet så äter han på min penna......undra om den är god? men på detta sätt vinner han endast min uppmärksamhet i nån minut sen fortsätter jag att läsa, men sen kallade tvättstugan på mig, och när jag kom tillbaka till lyan efter att ha hängt tvätten på tork.......ja då visade han vart skåpet ska stå.......



jaaaa, eller snarare vad vi ska använda som madrasser i det här huset hehe :) ser ganska bekvämt ut faktiskt...så jag lät honom ligga kvar ett tag, ha ligger där ännu....men nu är min paus slut så nu får han flytta på sig å tycka mer synd om mig själv som har en sån hemsk mamma som inte gosar med honom! :P

Å btw way TACK Lellie för den super söta kommentaren, å du kan inte säga tillräckligt mkt hur underbar jag är hehe, men ja säger nog för sällan till dig också hur otroligt underbar och stark du är!!! LOVE U 2!!! Du gjorde helt klart min dag :) Puss på dig!!!

å puss på er andra där ute som också är sanna skatter å änglar i mitt liv!!!

A juste, drömde att jag svarade i telefonen å pratade massa skit om e viss person samtidigt som jag sa massa konstiga saker om hur jag kände för det personen (en kille asså) m.m, å sen vaknade jag (i drömmen) och då pratade jag i telefon fortfarande.....å jag pratade i sömnen fast på riktigt, å tillslut så hörde jag just den kille i telefonen "Nina, HALLÅ, vad snackar du om? du sluddrar halvt....sov du eller? varför säger du allt detta nu?" och då hade jag i min dröm, svarat i telefonen i sömnen och pratat om dom sakerna som jag pratade om i drömmen fast på riktigt med just han som jag pratade om....å när jag insåg det fick jag ångest, å va ju osäker på vad jag sagt eftersom jag hade pratat i sömnen....alltså det va så sjukt verkligt....så när jag vaknade kollade jag om jag hade pratat med honom på telefonen......å det hade jag som tur nog inte gjort. 

sjukt va? å läskigt.....tänk om det skulle hända! fast så här i vaket tillstånd så vet jag inte direkt vad jag skulle ha att säga till honom som jag inte skulle kunna säga rakt ut.....kanske är omedveten om vad jag egentligen tycker och tänker?....hmmm.....dunno. time will tell! :)

nu tillbaka till ekonomi-böckerna!

tusentals kramar.


HoPe, LoVe & DrEaM

Hur kan man vilja bli ekonom?

ursha säger jag bara, investeringar, budgetar, bokföring & bokslut.......skjuuuuuuuuut mig långsamt. Hade jag tyckt att det varit roligt, det hade ju varit en sak, hade jag haft lätt för det, det hade ju varit en annan sak.......men när man tycker det är AP trist och man inte får in det i skallen.....vad gör man då? joooo man skjuter sig själv långsamt...ååååh så långsamt....inte med hjälp av en pistol, utan genom att sitta å plugga ekonomi.....*gråter*

Gotta stay awake, gotta learn!!!!



haha. ibland önskar jag att jag drack kaffe.....men ICKE, så jag sitter å sjunger för mig själv för att hålla mig vaken!

Katy Perry - Hot N Cold, går på repeat!!!! tog precis en paus på ca 40 min, kollade på nya Gossip Girl, ja jag vet att jag är 25år och borde ha ett liv och inte kolla på sånt, men nu vill jag avslöja en hemlis......jag har INGET liv å jag är kär i Dan Humphrey. Head over heals om jag ska vara ärlig. jag tror vi kommer gifta oss, få små söta storögda barn som heter Yasmine och Elias. SÅ DET SÅ! :P hahaha 

aja, back to business, or hell depends on if u like economics or not. me dont likey!!!!

over and out. 



osminkad å het "pluggis" :)


HoPe, LoVe & DrEaM

härliga Nickelback


Gotta be somebody.......


;)


natti natti

vill ha vill ha vill ha vill ha!!!!

väääääärldens finaste!!!!!! vill haaaaaaaaaaaaa, e tokslut på H&M´s hemsida efter bara några dagar :( kostar 398:- så nu ger jag er alla ett mission, ser ni dom i en H&M butik i stl 38, HAFFA DOM ÅT MIG!!!!!! :) hittelön utlovas!!!

ååhhhh såååå fina, jag kommer drömma om dessa forever!! pretty pretty shoes!!!

nää nu tillbaka till studierna å lite glass ;) hör hur den ropar efter mig i frysen. Kan inte ha godsaker hemma utan att äta upp det hehe. men jag har faktiskt tränat idag, så jag får :D *intalar sig själv*

Å tydligen e jag världens mest upptagna människa enligt en viss person, skulle höra av mig vid midsommar så vi kunde boka in en dag som passar....haha! ;) Lilla jag? nu förstår jag inte, jag pillar ju mig i naveln mest hela tiden! svårt att passa in i en nattugglas tidsrytmer bara!!! :P

Puss på rumpan!

HoPe, LoVe & DrEaM

träning + plugg

så ser min vecka ut. weeeeee, sats e min enda njutning denna vecka innan tentan på torsdag, ursh härligt liv man lever haha ;)

detta e faktiskt första gången jag har RIKTIG tenta ångest, för jag känner verkligen att jag inte har grepp på skiten, varför? jooo för hela hösten lalla jag mig igenom ekonomilektionerna å sköt upp problemet. å nu sitter jag med skägget i brevlådan och måste lära mig 4 kapitel på några dagar. POO. so PRAY for me on thursday!!

annars sitter jag just nu å äter på en gurka å väntar på att det blir dax att bege sig till gymmet, spinning + core står på schemat, å ang sats så e jag lycklig, för det har blivit en rutin!!!!! YEAY!! :) sjunger: fiiiiiiinally it happened to meeeeeee :) hehe. helveeeeete va FITTA vi ska bli. hahahaha va bara tvungen ;P

welli welli, I have a friend called Lellie. haha nää nu ska jag byta om å sen bege mig. bjuder på en bild som visar hur man kan se ut när man äter gurka som en maniac ;)



mmmm, gurka e gött! :) 

ps. det va min ben & jerrys glass igår också hehe....dont tell the trainer at sats. schyyyy ;)



HoPe, LoVe & DrEaM