vips så va julen över.....

trååååkigt, för det betyder att snart e det nytt år å snart e det tebax till allvaret igen...... iof så jobbar jag rumpan av mig denna vecka på extra jobbet....meeeeen det ger grymma pengar. trots att det sliter på min själ. aja. det man inte dör av gör en starkare :) 

Julen har varit super mysig hemma hos mams å paps, fick otroligt fina grejjer, alldeles alldeles för mkt som vanligt hehe, men mamma e som hon e, alldeles alldeles galen å fantastisk på samma gång :) fick såååååå mkt fint å bra :)

bland annat fick jag detta:











*happy happy* and spoiled..... I KNOW. men jag hoppas jag e rätt bra på att ge tillbaka :) tror det iaf!!! sen att dom e bäst i heeeeela världen med att ställa upp gör ju att det e julafton varje vecka :) KÄRLEK <3 till dom!!!! Parfymen fick jag av bror, doftar så gott, e käääär hehe. å dammsugaren e så fin så fin, matchar mina nya kuddar i "vardagsrummet", å smink å rengörings produkterna e grymma, cant live without them! å mamma mia, så mysig! jag köpte en till mamma å hon en till mig, thats what me call a "Mamma Nia" haha som Adamp brukar kalla mig, 9a dvs. 

ikväll e det hemmamys på hög niva. har på mig mjukisar å stora dunsockar å tänt massa ljus å lyssnar på mysmusik å bloggar lite lätt. vilken superfredag :) hade ju självfallet velat träffa alla mina vänner å sjunga singstar å ha det galet roligt också, men det hinner vi me, på nyår tex :) ååååååh va roligt vi ska ha"!!!! kommer bli världens bästa tror jag! nya å gamla vänner, å alla galet braiga!!! KÄRLEK dit också :)

ska glutta på nån chick-flick tror jag, sen somna gottistottis, gick upp 05.30, eller då ringde klockan, jag gick upp 6 om jag ska vara helt ärlig :) men det va också sjukt tidigt! e segoberto just nu. men har pratat med en viss herre å det gjorde mig lite gla :) sen prata jag med en annan herre också, om försöker å försöker. men näää du lilla killen. aint going down that road. så känner jag verkligen. thats would give me nothing, nada, zipp, zerooooooo. tyvärr.

welli welli.

nu ska jag back to me myself and I. värsta teamet :)

Puss på er söta!!!

Allas våran favvo Carrie :)

Carrie: People say 'Everything happens for a reason.' These people are usually women. And these women are usually sorting through a break-up. It seems that men can get out of a relationship without even a 'Goodbye,' But, apparently, women have to either get married or learn something.

Carrie: Some people are settling, some people are settling down, and some people refuse to settle for anything less than butterflies.

---------------------

Sitter här i skolan å fördriver tiden, heeeeeelt värdelöst. Kom hit vid ett, men då skulle man skriva upp sig på en lista för att ha betyg snack i engelskan, så nu sitter jag fortfarande här å väääääääääntar!!!! totally messed up if you ask me!!! men bara för att jag e så lack så kommer jag göra allt i min makt att snacka till mig ett VG om han redan inte anser att jag ska ha det :) annars jeeeeevlar ;)

Sen ska jag hem å fixitrixa, sen ska jag fika med en viss person, å sen äta middag med ett ex. två flugor i en smäll? haha, skulle man nog kunna kalla det. Denna veckan har helt enkelt alldeles för få dagar!

Welli welli. nu ska jag fortsätta sitta här å facebooka å pilla mig i naveln.......weeeehooooo

puss å kram på er!





orkarinte.se

det företaget finns. ska man kanske ringa? för jag oooooooorkar inte gör skol grejjer, vill inte, pallar inte, ORKAR INTE!!!

men men bara bita i det sura äpplet, dvs skolböckerna. weeehoooo :P

tur att jag gick å köpte godis å cola. kvällens räddning!

welli welli

back to the booksi. skulle hellre prata lite mer i telefon :)

puss på er!

håller våra bloggar på att dö ut vänner?

verkar ju inte bättre. jag kollar in era bloggar å tänker....nääää hääääää ingen uppdatering. å så kom jag på mig själv....men det har jag ju inte heller gjort. haha :) man ska inte kasta sten i glashus! så nu skriver jag så jag kan klaga på er sen :D bra ide va? :P

Ikväll ska jag lucia mysa med gamla kollegor, eller alla kunde ju såklart inte, tyvärr, men vi blir 6st som ska glögga å sen kanske ta ett glas av nått annat också :) planen är att inte gå ut sen utan att stanna kvar hemma å ha det galet trevligt. vi får la se! själv ska man ju jobba hela helgen + att jag har tenta på måndag, så jag borde BORDE inte vara bakis så jag orkar läsa på lite imorgon kväll å på söndag......time will tell. Kommer iaf sussa i täby i natt så det blir nära till jobbet å att man slipper åka hem ikvälla! najsa!

å sen får man väl se vem som hör av sig eller inte, en viss person har iaf mitt nummer nu ;)

puss på er söta. ha en toppen helg å ta hand om varann!!

massa kramar också

fröken busig

hej alla glada!

Idag hade jag sovmorgon, en själv skapad sådan :) hade en gästföreläsare i skolan mellan 9-11, meeeeeeen sist tog dom ingen närvaro, å jag ställde faktiskt väckarklockan å tänkte att jag skulle gå upp, men när den ringde så behövde jag inte tänka 2 gånger på att bara stänga av den å somna om :) bus bus bus!!! men ack så skönt det va å sussa! Nu håller jag på å tvättar, ska diska å även dammsuga!!! känner mig duktig + att det verkligen behövs! härbärge nästa här hemma :P

gick med i nån applikation som heter speeddate på facebook för ca 2 veckor. är egentligen emot nätdejting, eller emot å emot, men inte min grej helt enkelt. av alla dessa 10000000 tals män, så valde jag ut 3 som jag ville snacka mer med. Addade dom på msn, å nu ca 3 dagar efteråt har jag blockat 2 av dom 3 hahahaha. kräsen? jag? neeeeeeej dååååå. ena va bara västa torrbollen, å den andra som va sååååå söt såååå söt på sin bild, skickade några fler.....å ja kort sagt valde han sin profilbild med omsorg. eftersom han egentligen va mer som the grinch på resten :P haha elakt sagt jag vet. men jag kollade om å om å om igen på bilderna å hitta inte mkt som tilltalade mig å då tyvärr tänker jag inte ens tänka en extra tanke på att träffa honom. Hey tomten är en av världens goaste män men honom skulle jag inte heller dejta :P å nej han va inte tjock, that wasn´t it! MEN än är det inte hopplöst, 1 "stackare" pratar jag fortfarande med, vi får la se om MOT ALL FÖRMODAN jag träffar honom i framtiden.

träffade senaste ex:et, eller ex:dejten igår, va hur trevligt som helst, SÅ SKÖNT! iof va jag ganska trött men det löste vi med en prommis i kylan så jag vaknade till liv efter middag + fika. Han sa att han kände likadant, att det va trevligt dvs, å att vi lätt kan göra om det. förhoppningvis e vi på samma nivå. time will tell. har varken ork eller lust att analysera det just nu. han e snäll å jag e snäll å vi gillar varann. MEN inte mer än så :)

näää nu ska jag rocka på musiken lite högre från Mac:en *världens finaste data* :) å diska, för den diskar inte sig själv !!!

ha en grym helg. shit va veckan har gått fort btw.

ja just det....sa jag att jag har firrat praktik på Rusta? om inte så blev det klart igår. nått som jag trodde skulle vara en intervju bland många andra, blev spikat å klart efter endast 20 min :) grejtans. hittar jag inget annat som dyker upp så är det så skönt att ha det klart! GULD!

aja. 

bye bye honey pie!

smoking hot body!



här e ju beyonce sjukt het....men HELLO CAMEL-TOE!!!! hahaha ;)

när klockan slår 21.00 ska jag sova!

är så trött så det gör ont i mig. ursha :( somna runt 2 igår....blööööö. hel dag i skolan i dag, eller halv dag skola, men studier efteråt hos sandra. men det behövdes! nu e jag trött å sliten. i morgon  ska jag  befinna mig på rustas hk kl 10 å ska på intervju inför min praktik, så håll alla tummar i världen, + håll tummarna så jag kan sova i natt å e lite piggare imorgon!!!!

vart för en stund sen lite sugen på Feferonisar, så jag tog fram min burk ur kylen.....å tröttis nasse va svag åååååå så svag å fick inte upp den, men skam den som ger sig, jag e ju sugen!!!! så jag vred å jag vred, jag vred å vände....det va just i den rörelsen som fenskapet gick upp, å då va den ju lutad å mer än hälften av all Feferoni spad rann ut rakt över databordet, golvet å mig!!! jaaaaaaaaa. stinker fortfarande i hela lyan, trots mitt skrubbande :( klanto ärslo!!! men men...så blir det ibland.

aja. helt hjärndöd. skriver igen imorgon....

el jo btw, fick 19 rätt av 20 möjliga på juridiktentan :) I ROCK!!!! sååååå glad!!!

kram på er


*gäsp*

ojjsi va trött jag är. somna inte förrens runt ett igår kväll, fast jag va stup färdig redan vid 7. så jobbigt när man blir övertrött. men men.

idag va det skola hela dagen lång. interkulturell kommunikation där vi hade redovisning på nått vi knappt gjort, ooopsi, men det gick bra :) älskar det ämnet! ;) sen 3 timmar ekonomi, lord save me, det va inge kul idag, inte svårt, men jag å Anna hade liiiiiite svårt att koncentrera oss å fokusera. det va fnitter sjukan som slog till, går inte ens förklara vad som va så roligt, men kul va det. å när nått börjar vara kul å sen e det lite mer kul, sen kan man spåna vidare på det för äver!!! hehe. pipp å pull e vad vi e :) DU e go du tjejen!!! sandra e minst lika go hon, men idag tror jag nog hon ville sticka pennan i ögonen på oss hehe :)


den här videon e till dig Anna :) hahaha




nää nu ska jag diska sen e det dax att dra till jobbet. wiiiihooooo!


puss på er alla goa