tråk fredag

hej alla!

har varit en otroligt lugn fredag här i Nina-land. började dagen med att sova ut lääääänge, sköt upp mitt träningspass från elva till halv ett, men jag tränade iaf :) sen hem å luncha å fixa lite grejjer, å sen har jag pluggat till å från sen klockan fyra till sju. Jo jag har tagit både facebook å telefon pauser, men det behöver man!! har jag blivit klokare? säkrare inför tentan? NEJ å NEJ, åhhhh....men hoppet är det sista som dör!!!!

Är faktiskt lite besviken om jag ska vara ärlig, trots att jag har förståelse för händelsen och valet. men jag tycker det är tråkigt att när man får frågan att försöka fixa en gemensam förfest, och så fixar vi det, vi är ju trots allt 3 olika gäng, men ju hittar ett ställe där alla kan vara, jag håller med att läget inte är det bästa, men det är väl sällskapet som gör det? för det var ju det vi ville uppnå, att kunna vara fler som förfestar och umgås och har det roligt? men kände på mig att svaret skulle bli ett nej, så tillslut, efter många om och men så valde vi att ha förfesten hemma hos mig så dom jag känner mest å vill träffa kan komma, för vi ses inte ofta längre. men nu känner jag, vilket jag vet hördes å märktes i telefonen att.....gjorde jag rätt val? hade personen i fråga gjort samma val för min skull? för att vi ska kunna umgås? och kunna gå ut ihop.....som vi aldrig gör längre. jag vet faktiskt inte det längre. å det e tråkigt....kanske lite elakt, men mest ärligt. just nu känner jag att kanske borde vi gå på den andra förfesten istället. för nu passar det, när det är ett bättre alternativ, ett mer passande. för det skulle vara lika långt för mig att åka till den andra förfesten....

well well. bara tankar. men tråkiga sådanna. får se hur kvällen slutar imorgon. tråkigt bara när det råder en besvikelse över situationen. aja. sånt e livet!

måste bädda i soffan nu, bror min ska sussa här, han e ute å gör stan osäker. kom hit å hade 2 vänner ståendes på innergården, fast han redan hade frågat innan om dom fick komma in i nån timma å förfesta här....å jag sa nej, jag sitter i mjukis kläder å har pluggat å kollar nu på film. så nej. sen kommer han hit å har dom ståendes utanför å kommer in å bönar å ber att snälla snälla snälla kan vi inte få vara här, Fredrik bor i täby det e så långt att åka till stan sen.....jag är hemskt ledsen, ett nej är ett nej, ni borde ha tänkt på förfest plats innan, ni har någonstans att åka, om ni inte vill åka dit så får ni förfesta i bilen, ni kan ta plastmuggar i skåpet! låter hårt även det, men när det gäller min bror som får allt serverat på silverfat hos mamma å pappa å tar dom för givet å tror livet är en fest där han bestämmer, så var det precis vad han behövde höra. å jag blir besviken där med, för jag sa nej, men han tog FÖR GIVET att jag skulle ge med mig å säga ja om han kom hit å bad snällt....kan riktigt höra hur han sagt det till sina vänner "hon sa nej, men det fixar jag, bara be lite snällt så ger hon sig" för det har jag gjort många gånger förut, å jag har varit snäll å låtit honom ha flera förfester här tidigare när jag själv inte ska ut å ska upp å jobba dagen efter.....så nu är min fråga.....vart är världen på väg? hur prioriterar människor? vad värdesätter människor? vill alla ha det bekvämaste alternativet? och gärna gratis? färdig skalat? färdig tuggat? å på ett silverfat, annars....njaaaa, då får det vara......ibland verkar det tyvärr så. :(

aja. nu drog jag ut på inlägget lite till. men jag skriver ur mina tankar, jag skriver ärligt å rakt ur mina känslor. 

nu ska jag sova på saken och se hur jag tar tag i morgon dagen!

sov gott jord, och kom ihåg, ta aldrig för givet, välj inte alltid det bekvämaste, vårda det du har i livet!!!

kramar


HoPe, LoVe & DrEaM

bild spel efter pluggkväll

pluggade lite ekonomi med anna idag, med betoning på liiiiiite, bajs också. ångesten arne bara växer. :( men vi hade det galet trevligt, åt pizza godis å snacka skit å beställde victorias secret läppglans från nätet, Tack Bina för tipset :)

kom hem för ca 1 timme sen, har bara lallat runt å försökt varva ner efter min kalla prommis hem från tuben. brrrr. ge mig en näsvärmare, plzzzz :)

imorgon blir det träning + plugg, dagen skulle ha slutat med en myskväll, bestämdes idag, men gudarna kom i vägen å det lutar mot nattligt besök på lördag efter utgången, inget annat passar eller hinns med från min sida eftersom imorgon kväll sket sig. tråkigt! meeeen meeeen. bara bita i det sura äpplet å be till gud att jag klarar tentan iaf :) det e prio ett! varför kommer man alltid på det för sent? why oh why oh why?

aja. lovade en bild. tog ett par, kan inte välja, så jag bjuder på alla :)








hehe :) sov så gott nu alla.


puss på rumpan! ;)


HoPe, LoVe & DrEaM


afterschool/afterwork

Ikväll hade vi en liten afterwork på en pub vid fridhemsplan, blev kvar ända tills halv tio, inte för att sällskapet va så underbart(vilket det var) utan mest för att gabys vän skulle komma å hon kom vid halv nio typ...så hon hann få i sig en 50cl öl innan vi gav upp ;) men trevligt var det, speciellt att prata massa goa minnen!!! åhhhh va underbara tjejer man har i sitt liv :)

nu sitter jag å väntar på ett avsnitt av sex and the city på 3an sen ska jag sussa. imorgon blir det träning å pluggiluggi  först i skolan sen hos annapanna.

tänkte bjuda på lite bilder som jag tog när jag satte igång min kära mac å internet fortfarande inte funkade......då måste man roa sig själv. :)

enjoy!









orkar inte ta nått kort nu för då måste jag tända, e så mörkt här, men bjuder på ett imorgon :)

sov så gott!!

puss å kram


HoPe, LoVe & DrEaM

choklad-tokigt mensbarn :P

åååhhhh si gott det va, medans jag tugga å svalde å njöt av chokladen kände jag ingen smärta, jag lovar, sen när det inte fanns var i munnen gjorde det ont igen....å nu när chokladen är slut.......gör det ont, å jag mår illa. så nu blir det att dricka 4 liter kolsyrat vatten för att jämna ut sockret i kroppen å även lägga en vete kudde på magen, ska inviga min nya, den e formad till ett hjärta, kan det bli bättre? :)

5 minuter senare:



japp det e jag som ligger där bakom kudden å boken....... hehe :)

nu tillbaka till den positionen :)

sov gott sen mina sötingar!


HoPe, LoVe & DrEaM

har sats hyrt in en ångvält?

jag tror fen att dom gjort det, för efter mitt spinning pass va jag helt död, överkörd, å då väntade ett 30 min core pass på mig. men det e ju inte "jobbigt" bara tungt för mage å rygg, men sånt gillar jag :) sen kom jag hem, tog typ 20 min innan jag ens orkade masa mig in i duschen, sen ytterligare 30 min i duschen innan jag orkade masa mig ut ur den.....sen 40 minuter sittandes i soffan med morgonrocken på, försöka orka göra en sallad å få i sig lunch.......när jag väl kom upp ur soffan insåg jag att jag aldrig skulle orka åka till Anna för att plugga å sen hem..... SORRY BABE! :( men men. ska få lite gjort med ekonomin här hemma, det måste jag. nu har jag fått på mig kläder å ätit mat, duktigt va? jaaaaaa faktiskt, känner mig fortfarande överkörd av en ångvält....helt död. vilket killer-pass, tog ut mig själv till max känner jag! får se om det blir träning imorgon också, för tränar jag imorgon slipper jag träna på lördag....hmmm....får se hur jag gör. 

skola imorgon från 09.00, hallå? vem går upp så tidigt? hahaha shit, paniken stiger redan nu, fatta när jag ska vara inköps assistent på Rusta å börja mellan 07.30-08.30? hur ska det gå? :/ aja, vi skjuter upp det problemet tills när det kommer ;)

btw, kan tipsa om H&M's rea på nätet, hittade lite fint å billigt :) skynda fynda!!! 

nu ska jag betala mina räkningar sen plugga ekonomi, passande va? :)

Imorgon kväll blir det afterwork för hela slanten, skoj skoj :) efter afterschool för min del!


Ta hand om er!


HoPe, LoVe & DrEaM



snor snor ståååååålande snor

jag förstår inte, jag är inte sjuk, jag har inte ont i halsen, jag har inte feber, MEN jag snorar å nyser, KONSTANT! jag va sjuk i början på året, men sen dess har jag snorat, trots att jag tränat, eller låtit bli å träna, ja u name it and I have tried it.....men nothing......

snorar på som bara den ändå... :( el "som bara den" var att ta i, men det e inte torrt i näsan iaf om man säger så hehe. men men. inget stoppar mig! sats here I come :) denna vecka har jag bokat in 4 träning pass, å det sjuka är att........jag e TOK laddad :) weeeeee. har gått nu 3 gånger i veckan å ska hålla i detta nu. blir ju bara roligare å roligare :) trots snoret i näsan.....*morr*

vaknade med "tjej-veckan" i morse. aj aj aj i min mage, men det blir också bättre med träning faktiskt, sjukt bra :) kanske för när alla muskler i kroppen värker så känner man inte av smärtan i magen så mkt :) "jämna plågor" som pappa alltid säger hehe. Världens bästa pappa :)

nää nu ska jag hoppa ner i mina träningskläder, sen hem å få i sig en härlig smoothie, å sen hem till Anna å plugga ekonomi! weeeeee. inge kul ämne, men riktigt bra sällskap :) Är så glad att jag fått äran att hitta dig å ha dig som vän!!! ÖDET! å SIH har vi att tacka för det! halleluja!!!! haha 

kort uppdatering på livet sen sist: Har slutat träffa A, kände inget, å första pirret är inget som kommer växa fram....tyvärr.... har börjat träffa T igen, men mest för skoj å mys. inte ens gud vet vart det kan leda, men som läget ser ut nu kommer det inte leda till nått mer än så här, men jag har lärt mig av livet, man ska aldrig säga aldrig. nått finns ju där helt klart! Sprang även in i ex.T förra veckan....kände först inte igen honom, men sen så, tyvärr å jag måste upprepa tyvärr så kändes det konstigt, stelt och som vi aldrig ens haft våra år ihop. Tragiskt, if u ask me, å tyvärr så vet vi ju alla varför det har blivit så. å nej det är inte pga mig! så jag kan se mig själv i spegeln å leva med mig själv å inte känna ånger eller ha dåligt samvete över våran situation nu. jag hoppas du kan det också, speciellt med tanke på att du lovade att vi aldrig skulle tappa kontakten. men men. för vissa är det ju bara ord, tydligen. 

men meeeeeeeen, nog om det :) hör att det låter lite bittert, vilket det är, men jag är faktiskt inte bitter, tycker bara det är otroligt tråkigt. så det är egentligen det jag vill få fram! 

näää nu måste jag snart pysa, sats kommer inte vänta på mig, måste vara där senast 11.50. 

pöss pöss


HoPe, LoVe & DrEaM



ge mig ge mig ge mig


Penn Badgley.....mmmmm......

nu ska jag nanna å drömma söta drömmar.

hoppas min teenage crush är med i dom. haha ;)


HoPe, LoVe & DrEaM

LYCKAN är totaaaaaaaal :)

äntligen hände det....min älskling comhem igen!!!!!!! weeeeee. så som jag har saknat honom, livet har liksom inte varit sig likt. helt sjukt egentligen. helt ärligt. ta min tv, men RÖR INTE min mac å mitt internet :)

nu håller jag på å försöka komma ikapp i gossip girl träsket å msn:a som en tok......åhhhhh, det e som en kick, när jag fick igång nätet så hoppa å skutta jag runt som ett barn på julafton som precis fått allt hon önskat sig, en lycko-dans :) det va det sannerligen. LYCKA! :)

näää nu ska jag försöka ta mig igenom kapitel 18 i ekonomin. läsa läsa läsa läääääääsa.  men vem vill göra det nu när älsklingen är hemma, då vill man ju bara ligga i soffan tillsammans å mysa å prata om roliga saker å ligga å klia honom på tangenterna...hahahaha ;) 

IM BACK, å om min älskling lämnar mig igen....då är de det sista han gör. för han dör. ;)

länge leve internet!!! ;)

puss på er.

if you like it......


denna låt spelas om å om å om å om å om igen i mitt huvud just nu. å vad gör nasse då? jo hon spelar sönder den, hon spelar den så många gånger att tillslut kan henne macbook sjunga låten utantill hehe. men det behövs annars kommer jag bli galen, skutta runt som beyonce i videon, ja anna vet vad jag menar, för så skuttade jag runt på IKEA hehe :) 
men låten är helt enkelt grym, å jaaa if you like it then you shoulda put a ring on it! påtal om ringar.....jag hade en engång.....nu ligger den nog å skräpar i nån låda på vinden hos personen jag fick den av. ville inte riktigt ha kvar den "at that moment", å nu behöver man den ju inte direkt, mkt minnen sitter u självfallet i ringen, skulle kanske vilja ha en i ett halsband, men det kanske inte är så kul för blivande mannen.... e ju trots allt en diamantring, svårt att fatta att man fått den av en man engång i tiden? NO. hehe. aja. det e ju inte så att jag kan ringa å be å få den direkt. man får ju inte ens höras nuför tiden. tristovich! 

e hemma hos Bina nu, ska snart rulla hem. mitt internet e pajjo hemma så tyvärr kan jag inte leka på nätet där hemma.
hos bina har vi ätit god sallad å sedan glass MUMS :)

imorgon bitti blir det träning å sen skola å sen bus med anna på stan å sen booooooorde jag plugga yeye. time will tell :)

ha en bra natt. sussa sött!

Puss puss

its a done deal!!

tentan gjordes idag, sen rättade läraren alla å så fick man veta hur det hade gått........Nasse landade på 10/10 möjliga :) weeeee tack för den!!!! :)

blev faktiskt träning idag *applåder* helt slut efteråt, kom hem å duscha, sen masa jag mig över till Bina som hade lagat mat åt oss, vilken ängel!!! :) tack ännu en gång. mums mums i magen. fastnade där längre än väntat...nu e jag galet trött efter 3 nätter med mindre än 6 timmars sömn.

träffade A idag en sväng efter skolan. idag kände jag det, inget frågetecken längre, snarare ett utropstecken efter, Nej! tyvärr. tycker om dig, men inte mer än som en vän. sorry :( 

welli welli. senare i veckan har jag min lunch dejt med T, får se hur det går....lutar dock mot, "jag tycker om dig, men vet inte vart jag har dig, så Nej"........time will tell......

aja nu ropar kudden efter mig. å kissekatterna lika så. ska sova som en ängel. underbart! imorgon e det projektarbete med girlsen som står på schemat. tråkigt arbete, men underbart sällskap :)

puss å gonatt! från en "naturlig" skönhet haha




nInA

nytt år nya tag

första träningspasset för i år är bokat, imorgon 17.30 då smäller det, Spinning 30 min & Core 30 min. nu jeeeeeevlar ska det förbrännas så in i norden! ;) ska man för första gången i sitt liv lyckas med "inför beachen"-planen? ska iaf för första gången i mitt liv försöka. 

Beach 2009, HERE I COME! 

*harkel* make room on the beach here comes a stranded whale haha ;)

well well. den dagen den "sorgen" eller "lyckan", time will tell, som med allt annat! ;) Så skönt att man bara kan sitta å löka å vänta på att tiden fixar allt. me likie! ;) ungefär den pluggtekniken jag kör nu, jag har pappret framför mig, här brevid datorn ligger det, alla 60 Strategiska inköps ord, vill ni höra min strategiskt taktiska plan? ok, men lova att inte berätta för någon? våran lilla hemlis :) hemligheten bakom min plan är att.......orden/informationen kommer HOPPA upp från pappret IN i min hjärna å bara fastna som små blodiglar som inte har någon annan mening med livet! Bra va? tog mig ett tag att räkna ut denna ekvation, men jag tror stenhårt på den! :) Å hoppet är ju det sista som dör. så tills jag blir mot bevisad.....så skuttar som små orden in i min hjärna as we speak. kan riktigt känna hur dom sätter sina tänder i mig. 

jag är ett geni! :P

haha

jag e störd jag vet. men jag lever på det. å snälla låt mig leva :)








PUSS // nInA


finn fem fel

jag äter mer godis fast jag e proppmätt..........jag dricker mer cola fast jag redan är fylld till bredden...jag tänker massa tankar som jag inte kan sammanfatta.....jag surfar runt på internet fast jag inte borde.......jag pluggar inte fast jag måste. 

finn fem fel. haha ;)

men samtidigt vad vore livet om man åt exakt rätt mängd godis, drack endast ett glas cola, tänkte endast förnuftiga och sammanhängande tankar, surfade endast på viktiga nyhetssidor på nätet och pluggade mest hela tiden? Enligt mig......ett liv inte värt att leva :) hallå, hellre lite skit i hörnet än ett rent helvete!!!! AMEN!

näää nu ska jag fortsätta här. iaf plugga 30 min till....å måste sluta dricka cola, annars kommer jag få en koffein-kick som heter Arne som håller mig vaken all night long, å sen kommer jag gråta när jag måste till jobbet imorgon, å ännu mer imorgon kväll när jag måste plugga till tentan IGEN som e på måndag......ahhhhhhh va jag njuter av mitt liv. jag kanske inte är bäst på allt men jag e fanimej en sjuhelvetes livsnjutare. hahahahahahahahahahaha i mina mått mätt dvs ;)




HÖRDE JAG EN SCHKÅÅÅÅÅÅÅÅL? :)


Kärlek// nInA

comhem vi börjar om igen.....

Imorse ringde min väckarklocka 09.00, jag snoozade, å snoozade, sen stängde jag av den och gick upp..........fast då va klockan 10.25. hehe :) jag e kass, japps kass e jag, Nina Kassovich va namnet ;) men men, lika glad för det är jag! Har varit otroligt huslig idag, skrämmer nästan mig själv. tills jag insåg att jag hellre skurar golvet, rengör badrummet och dammar av hela lägenheten, än att plugga inför min tenta på måndag.......attans då. men nu e det så fint så fint hemma, hur länge kommer jag hålla det så? 3 dagar? jaaaa MAX! haha

När jag vaknade idag trodde jag mitt liv var över.....såg nästan att det svartna framför ögonen.....jag slog igång datorn....å internet fungerade inte.......kabeltvn fungerade inte.....det stod bara och blinka.....VA? NEEEEEJ!!! får inte hända.....jag gick ifrån datorn....kom tillbaka igen.....provade.....men nääää fortfarande död.....min vän......min kamrat.....min högra hand......vad skulle jag göra utan mitt internet på min söta lilla mac.??.....seeeeeeeen såg jag att grannen inte låst sitt trådlösa internet.....hehe......*bus bus bus*...såååååå jag lååååååånade lite, men gav upp efter 10 min eftersom mottagningen va kass och försvann var tredje minut.....POOO!! kanske därför jag fick så mkt gjort i hemmet? haha, men sen helt plötsligt återuppstod mitt internet, han comhem till mig igen.....förhoppningsvis för att stanna.....för annars....ja annars vet jag inte vad jag ska ta mig till..... *peppar peppar ta i trä*

Ikväll hade jag underbara Malle på besök, bjöd på fetaost-sallad & fläskkotletter. gött gött! tyckte även hon så det va ju bra :) vi snacka å snacka å snacka, va länge sen vi hade hemma kväll ihop, å VIPS så hade 3 timmar sprungit förbi å klockan slagit halv tio. efter en stund följde jag me henne till rådmansgatans t-bana å satte henne i säkert förvar på tunnelbanan! Hoppas pojken hennes va go å hämta henne vid tåget, det brukar han vara, han e bra han :) 

Jag har otroligt mkt i mitt liv som jag älskar, som jag håller kärt och är "blessed" att ha....som min lägenhet, att jag kom in på skolan, mina katter, min underbara familj, och alla mina underbara vänner......jag tror inte ni förstår hur underbara ni är?! det är nästan så att jag måste nypa mig i armen när jag går å lägger mig på kvällarna för att fatta att ni finns :) Alla hörs man ju inte med dagligen, eller ses veckovis, vissa hörs man med jämt, som en drog hehe. men alla Ni är soulfood för mig, skulle inte kunna leva utan nån utav er, alla tillför nått unikt och speciellt. skulle aldrig någonsin kunna välja bort någon, eller endast välja en. För alla ni är unika och olika på alla sätt och vis, å jag är det som är så lyckligt lottad att jag får en bit av er vardera!!!! helt sinnes!! ;) Jag saknar ju den "stora kärleken" i mitt liv, men helt ärligt, med alla er i mitt liv så VEM, jag upprepar VEM kan kontra? vem kan ge mig nått som jag redan inte har? vem kommer "sweep me off my feet"? Inte konstigt att jag känner att det behövs nån speciellt för att klara av rollen, nån som verkligen ser mig som sin prinsessa, för annars, HEY MISTER sorry to say, men jag har redan massa prinsessor runt omkring mig, som behandlar mig som en sådan också :) ok jag erkänner....prinsar har ju självfallet nått som inte prinsessor har, men dom går även att köpa i rosa som vibrerar, som ligger fint i en låda tills man säger NU. hahahahahaha ;) 

näää men....jag vet att du finns där ute....nånstans, kanske någon jag redan träffat, kanske någon jag kommer träffa om 10år.....framtiden visar....men tills dess förgyller jag mig tid med underbara människor runt omkring mig!!!

KÄRLEK till er alla!!! :)

Nu ska jag plugga lite...... fram tills tolvslaget iaf  ;)


PUSS



ps. jag tänker inte på dig............förrens kvällen kommer......å frågetecknet bara blir större.....

drömtolkning

Hade ett litet intresse av drömtolkning för några år sedan, nu förtiden står boken mest på hyllan här hemma å jag slår ibland upp nått efter att jag drömt lite mysko. Fick nys om att en vän ville ha lite råd ang. sina drömmar som hon haft senaste tiden. så här skriver jag nu vad min drömbok har att säga om saken :)

Försenad: Att vara medveten om att man är försenad i en dröm antyder att vi inte har fullständig kontroll över situationerna som omger oss. Psykologiskt sägs en sådan dröm representera sökandet efter perfektion och en känsla av att vi har, eller kanske kommer att, svika någon. Om någon annan är försenad i drömmen är vi kanske medvetna om att det råder en brist i kommunikation på något sätt.

Buss: Att missa bussen, missa ett byte - visar att vi har problem och kanske skulle omvärdera hur vi vill leva våra liv. Att gå på fel buss, eller åka åt fel håll betyder att det finns motsatta behov och önskningar och vi måste vara medvetna om vår egen, inre intuition. Detta är vanligtvis en varning för en felaktig handling.

Nått om Studenten hitta jag dessvärre inte. Hoppas det kan vara till nån hjälp iaf vännen! :)

I boken av Pamela Ball finns det många ord man kan slå upp, men inget hjälpte mig när jag skulle tyda min dröm från i lördags natt; när jag är i fjällen tillsammans med mitt ex, och jag ska vara med i en tävling där man kan vinna massa kläder, men man måste börja med ett plagg, alla plaggen är numrerade på galgen, det plagget man väljer först har ett nummer, bakom det numret finns nästa nummer, å det är så man ska få nästa plagg, gå till galgen som har det numret för att få loss den. Å mitt ex, som i drömmer var min pojkvän va där å hejjade å bar alla kläder som jag fått ner från galgarna, och man va ju inte ensam i butiken, utan alla tävlade samtidigt.....mest kläder under en viss tid vann. haha, JAG VET! stört. å detta gjorde jag med full skidutrustning på, kläderna + pjäxorna. 

fanns inget på varken "tävling" eller "kläder", men på "pojkvän" så stod det om nuvarande eller dåvarande att man förknippade känslor eller liknande, eller sättet som denna uttrycker sig på. vad säger det om mitt ex i drömmen? slav? toffel? underbar pojkvän? ja du, dunno. när jag vaknade mindes jag drömmer till punkt å pricka, å mamma fick sig ett gott skratt av min berättelse :)

nu ska jag återgå till mina Strategiska Inköps studier....weeeeee. 1 timme till. sen e det nog för idag :) Imorgon ska jag försöka komma upp ur sängen vid 9. kan inte nån satsa pengar på att jag inte gör det? så om jag gör det sp får jag dom pengarna :) det skulle få mig lite mer taggad hehe, e ju en riktigt morgontrött människa nu för tiden, hur ska det gå med jobbet i helgen å skolan som börjar nästa vecka? oh nooooo :P



puss puss


lika som bär :)

här har vi min under bara vän Anna som brunett å Sophia Bush, tvillingar? nästintill tycker jag :)




kärlek// nInA

puss & gonatt


världens bästa!

vad vore livet utan mina två små bögar? nada I tell you NADA! :)



KÄRLEK <3


nInA

NU kom hon ut ur duschen....

Har verkligen haft jullov sista dagarna, för när jullovet började så började jag jobba, men sen blev jag sjuk å sen dess så sover jag å sover å sover å sover..... i morse vaknade jag 10.30, perfekt tid för många, då har man sovit ut, somna ju innan tolv...men inte för lilla nasse....hon somna om....å kl 12.01 vakna jag, gäspade jag, å drog upp mig själv :) lata dagar kan man kalla dessa helt klart. from imorgon ska jag börja ställa klockan, annars e jag körd i helgen när jag ska jobba å på måndag när skolan börjar, å extra körd på måndag om jag inte börjar plugga inför tentan nu.....NINA!!!! aja, man kan ju endast bli bättre, får tänka så :)

har haft inpackning i håret, peelat kroppen å ska ha på en ansiktsmask också, anna-panna som sporrade mig att känna mig lite extra fin, inte för att hon tyckte att jag behövde det, snarare att hon gjorde det själv å gav mig idéen :)

i kväll blir det tjejmys på högnivå.... undra vad vi ska äta för gott? :)

nya med bloggen min som jag ska försöka väcka till liv e ett nytt foto vid varje blogg tillfälle :) vågar inte lova att jag bloggar varje dag, men ska iaf försöka! :)

bjuder på en osminkad nina som precis hoppat ut ur duschen å sitter med handduken i soffan :)



haha, shit va blek jag e, måste besöka solarieöarna lite eftersom ekonomin inte tar mig längre än så.....*drömmer om thailand*

å btw, e det bara jag som har öken torra läppar? gaaaalet irriterande, elisabeth arden-eight hour får jobba häcken av sig men knappt hon får jobbet gjort. dumma kyla!!!

nää nu ska jag fixa mig sen plugga lite hade jag tänkt......sen möta flickorna! :)


puss puss

nInA

måndag idag...eller lördag, eller onsdag? eller? hänger inte me...

hej alla fina människor! :)

I helgen har jag tagit det super lugnt, i fredags hände det inte mkt, lördagen städade jag på dan, tog en lång prommis runt brunnsviken å blev hämtad utav päronen på kvällskvisten. Där sov jag tills igår, igår blev det filmkväll i södertälje hos A, kollade på "Bilar" hehe, hade inte sett den, va faktiskt helt ok, Disney kan sin sak helt klart! klockan blev mkt å Nasse orkade inte åka hem, fick sovplats å sov gott å vakna sent. va inte hemma förrens runt halv fem tiden. Katterna va lite sura på mig, men dem hade inte gjort nått dumt. TACK Å BOCK! :)

väl hemma har jag tagit det lugnt, äntligen lämnat in sofföverdraget på kemtvättning å sen blev det sushi till middag, guuuud siiii gooott de va!! dom e så duktiga på mitt sushi ställe, om ni inte har provat så måste ni, ligger i början av frejgatan precis vid valhallavägen. Go there! men inte på lördagar då e det stängt! knasigt men sant. Gott sa fisken å räkan höll me. haha humorn e på topp när man e trötter.

tänkte glo på en rulle innan jag knyter mig, men ögonen går redan i kors så jag hoppar det, så efter detta inlägg ska sminket tvättas bort (jaaaaa det e ett av mina nyårslöften! sover jag hemma MÅSTE det bort innan sängdax, har ju vart apkass på det innan) å sen ska Nasse sova. 

såhär på kvällen det e då tankarna samlas....hopar ihop sig å ANFALLER, orättvist, flera mot en.....så kan man inte hålla på!! :P men tror jag har bestämt mig egentligen....trots att jag på sätt å vis går emot vad jag kanske känner å skulle kunna känna....meeeen jag kan inte leva mitt liv efter nån annans villkor å regler, tror tyvärr jag kommer bli sårad att the end of it. meen jag ska nog ändå kolla läget lite innan jag gör valet. smaka på kakan innan jag kastar den. vill inte ångra det här beslutet. måste lyssna på känslorna, men även på magkänslan....å med viss fakta i hand...så lutar svaret mot : I can't live my life the way you want me to......

tycker man om någon så gör man det hela tiden....inte bara när det passar. jaaa precis så enkelt tycker jag det är.

å ärligt talat så tror jag inte stålmannen skulle hantera den här situationen likadant T hahahaha ;)

welli welli.

nu ska jag snarka i kapp med simba här brevid mig, det e verkligen världens kurrigaste katt :) kärlek <3



natti natti//

Nasse


powerwalk your brain out...

idag vaknade jag sent igen, 11.30, niiiiiina, man blir ju seg hela dagen, men det va otroligt skönt vill jag tillägga, likdant som igår när jag vaknade 12.30. men hur mkt får man gjort? nada zip zero. har iaf kommit ut i friska luften båda dagarna å fått mig en prommis. igår fram å tebax till Bina där jag åt lunch, idag en powerwalk vid brunnsviken, behövde ta tiden å tänka kände jag, rensa lite tankar. men trots det står jag kvar på ruta ett. ena halvan säger YES GO FOR IT, andra halvan säger NO WAY JOSE! å där i mellan står jag, som ett frågetecken. ett frågetecken som jag helt ärligt inte trodde skulle kunna blomma upp, ett frågetecken som för månader sedan blev ett självklart NEJ. tills den där kvällen....som satte spår i mig, som väckte tankar, väckte saknad, väckte nått som jag innan gömt eller vad? jag vet att jag är stark som människa, och senaste 2 åren har bara gjort mig starkare, men även envisare å även stoltare, för var dag som går. å nu undrar jag, kommer jag någonsin våga släppa lite på tyglarna, våga svälja min stolthet, våga köra utan att styra, våga bara känna. just nu känner jag att svaret är nej, å det skrämmer mig..... fått mig att inse att 2009 är ett år jag måste mjukna, våga vara sårbar, våga leva. men vägen dit är inte lätt, å alternativet jag har fått i livet för tillfället vet jag inte riktigt om det är där jag ska börja, om jag klarar av det? 

men det finns nått som bara jag och min mobil vet.....ingen annan....å nu ska jag avslöja det. å då kanske ni förstår lite bättre varför den senaste händelsen helt plötsligt vänt upp å ner på mina tankar. för ca 4 veckor sen, skrev jag ett sms i min mobil, lät det ligga i utkorgen i nästan 1 v, men jag skickade det aldrig. å jag kände eller min stolthet kände "fan va bra att jag inte skickade det". det va långt, å det handlade om saknad. men jag förträngde det, den kvällen kände jag så skrev ner det, men sen kände jag inte så mer. trodde jag. tills sms:et damp ner i inkorgen.....han kände som jag.......men fortfarande inte.....nu ligger bollen hos mig. å jag vet inte vad jag vill, behöver, eller klarar av......

å allt detta i sammanband med att jag träffar nån som verkligen verkar tycka om mig.....nån jag gillar, men inte kan få grepp om, vill kanske tycka om honom mer än vad jag gör? jag vet inte....det är det enda jag vet.....att jag inte vet!!!

min högsta önskan är att jag skulle kunna skita i det, men inser att det inte kommer ske....så nu ska jag städa livet ur mig i lyan å tänka på annat :)

god fortsättning på er alla....hoppas erat nya år börjat lite mer som ni förväntat er...

Massa kramar


peace and love// Nina

Tack för 2008 och en grym nyårsafton!!!

Årets viktigaste: Att jag vågade tycka om, och samtidigt älska mig själv

 

Årets händelse: Tog tjänstledigt från jobbet och började äntligen plugga!

 

Årets bästa: Nyfunna vänner, gamla som nya :) Bina, pipp å pill :)

 

Årets sämsta: mitt fortfarande ärrade hjärta, som e rädd för att älska.

 

Årets finaste: min solbränna...haha å mitt länga hår :)

 

Årets fulaste: mitt långa hår som e slitet som feeeen.

 

Årets roligaste: Festerna med Bina å Malle å Nyårsafton!!!

 

Årets tråkigaste: Bristen på manlig kärlek....

 

Årets låt: Du får inte - Sonja Alden

 

Årets sak: Min Macbook, världens bästa :) 

 

Årets köp: Macbooken igen! 

 

Årets förlust: Tappad vänskap med Mallan-ballan. måste bli bättre igen! 

 

Årets vinst: Hittat mitt eget värde!

 

Årets slöseri: Va ju några månader hit och dit med folk som inte gav så mkt, men kan ändå inte kalla det slöseri....så Inget...eller jo.....slöseri av tid kvar på gamla jobbet.... borde pluggat redan i våras!

 

Årets födelsedag: 25års dagen spenderades i goda vänners lag hos mig. 28st på 40 kvm! Underbar kväll!!

 

Årets resa: Thailand med Lellie i februari. guldvärd!

 

Årets jul: Spenderades med familjen i nykvarn, mkt mysigt!

 

Årets nyår: En kväll hos Bina som jag kommer minnas förevigt!! trots sjukdom hade jag roligare än någonsin med underbara vänner. kan inte bli bättre!

 

Årets saknad: Nån speciell att krama om på nätterna.....förutom simba å neo dvs :)

 

Årets framgång: studierna har satt igång å går skit bra!

 

Årets motgång: murarna runt mitt hjärta.... 

 

Årets jobb: måste ha varit nått "handarbete" hahaha

 

Årets utmaning: komma in på skolan! :)

 

Årets present: Alla underbara vänner!!! 

 

Årets kommentar: oj....för många va bra :)

 

Årets jobbigaste: Försvinnandes av en person i mitt liv. för gott.

 

Årets överraskning: Att jag å Bina hitta tillbaka till varandra :) 


sjukt stark å fin låt



har lite svårt för lille nick, men i denna låt krossar han. klockren!!!